SIGV Coöperatie biedt professionele Sindhi tolken
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Sindhi

   Een vakkundige tolk Sindhi via SIGV Coöperatie

    

   Bent u van plan om een Sindhi tolk in te huren die razendsnel een vertaling van hoge kwaliteit kan leveren? SIGV Coöperatie biedt betrouwbare tolken aan in maar liefst 250 talen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitmuntende vakkennis zijn wij als enigen in Nederland door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Van een vertaler Engels Nederlands tot een tolk Turks, wij weten voor iedere vertaalkwestie een oplossing te vinden. Vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan via onze website.

    

   De juiste Sindhi tolk die bij u past

    

   Sindhi is een Indo-Arische taal die met name in de Pakistaanse provincie Sindh wordt gesproken, als ook door Sindi-gemeenschappen in India. De taal is de op twee na meest gesproken taal van Pakistan, en wordt ook in India als officiële taal erkend. Voor de meeste Nederlandstaligen is het Sindhi vrij ingewikkeld om te begrijpen. De Sindhi tolk biedt hierbij uitkomst. Onze tolken beheersen de taal door en door en kunnen u razendsnel van een feilloze vertaling voorzien. Onze tolken Sindhi worden enorm breed ingezet; van een 1-op-1-gesprek met een patiënt tot een seminar met honderden mensen. Ook zijn onze tolken beëdigd, zodat zij u kunnen bijstaan bij juridische procedures.

    

   Verschillende soorten tolken Sindhi

    

   Onze tolken Sindhi maken het door mondelinge communicatie mogelijk om twee of meerdere personen elkaar te laten begrijpen. Hiervoor gebruiken de tolken verschillende technieken, zoals simultaantolken, waarbij het gesprek direct wordt vertaald, of consecutief tolken, waarbij de vertaling telkens plaatsvindt na een paar zinnen. Ook zijn congrestolken, gesprekstolken en fluisterend simultaantolken veelvoorkomende vormen van vertalen. SIGV Coöperatie biedt ook de mogelijkheid van een videotolk aan, waarbij de identificatie door middel van een documentenscanner verloopt.

    

   Vraag direct een offerte op maat aan

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. U betaalt dus enkel de kosten voor de vertaaldiensten van de tolk Sindhi. Of het nu gaat om een internationaal congres, het aangaan van een huwelijk of een contractbespreking met een overzeese zakenpartner. De tolken van SIGV Coöperatie scheppen helderheid in iedere situatie. Heeft u interesse in onze tolkdiensten Sindhi? Vraag direct vrijblijvend en gratis een offerte op maat aan via de website.