Tolk Russisch nodig? - SIGV Coöperatie helpt u graag verder
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Russisch

   Het leren van een nieuwe taal is nooit makkelijk, maar het Russisch is voor de meeste mensen al helemaal een uitdaging. Deze taal lijkt namelijk niet veel op andere bekende talen, kent een unieke woordstructuur en heeft ook nog eens haar eigen alfabet. Heeft u een Russische zakenpartner, werknemer of klant waarmee u regelmatig moet communiceren, maar heeft u geen tijd of mogelijkheid om zelf achter de Russische lesboeken te kruipen? Gelukkig hoeft dat ook niet. Bij de Coöperatie SIGV kunt u snel en eenvoudig een Russisch tolk inhuren. U kunt bij ons niet alleen terecht als u op zoek bent naar een tolk Russisch Nederlands, maar ook wanneer het Russisch naar een andere taal moet worden vertaald.

   Geen gewoon bemiddelingsbureau


   Russische tolk gezocht? Dan bent u bij de Coöperatie SIGV aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte Russische tolk. De Coöperatie SIGV is echter geen gewoon bemiddelingsbureau. Bij reguliere bemiddelingsbureaus betaalt u namelijk bemiddelingskosten. Deze kosten gaan niet naar de tolk Russisch, maar naar het bureau zelf. Dat is ook logisch, want een bemiddelingsbureau moet natuurlijk ook winst maken. Bij de Coöperatie SIGV ligt dit echter iets anders. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Hierdoor betaalt u bij ons geen bemiddelingskosten, en betaalt u alleen voor de vergoeding van de tolk Russisch.

   Een beëdigde Russische tolk met jarenlange ervaring


   De tolken van de Coöperatie SIGV zijn zeer ervaren in hun vakgebied en kennen hun taal door en door. Een groot deel van onze Russisch tolken zijn zelfs
   native speakers! Onze tolken zijn bovendien beëdigd. Dit betekent dat zij zijn ingeschreven in het wettelijke Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Ook hebben zij voor de rechter een eed afgelegd om altijd naar waarheid te vertalen en geheimhouding te betrachten. Hierdoor kunnen onze Russisch tolken ook bij juridische procedures en onderhandelingen worden ingezet.

   Een Russische tolk op maat


   Bent u op zoek naar een Russisch tolk met specialistische financiële kennis? Of zou u graag een tolk met juridische of medische kennis in de arm nemen? Dat is zeker mogelijk. Als u uw wensen aangeeft, gaat het team van de Coöperatie SIGV meteen op zoek naar een tolk die hierbij past. U kunt bij ons overigens niet alleen terecht voor een tolk Russisch. De Coöperatie SIGV beschikt namelijk over een groot netwerk van tolken, die in totaal meer dan 250 talen spreken. Of u nu op zoek bent naar een
   tolk Dari, een tolk Spaans of een tolk Chinees – bij de Coöperatie SiGV vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

   De kosten van een Russische tolk


   Bij de SIGV Coöperatie betaalt u dus alleen voor de vergoeding van uw Russisch tolk. Hoeveel deze vergoeding bedraagt, hangt onder andere af van de grootte van het project en de taal waarnaar moet worden vertaald. Wilt u graag weten hoeveel uw project ongeveer zou kosten? Op onze website kunt u snel en eenvoudig een persoonlijke prijsopgave aanvragen.