Tolk Portugees voor uw taalbarrière nodig? - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Portugees

   We hebben het allemaal wel eens meegemaakt – u wilt een gesprekje met iemand aanknopen, maar u kunt uzelf niet verstaanbaar maken in zijn of haar taal, en de ander spreekt uw taal niet. Dit kan nogal ongemakkelijk zijn, maar over het algemeen leveren dit soort situaties weinig problemen op. De taalbarrière wordt pas echt vervelend als uw gesprekspartner een zakenpartner, klant of werknemer is, of als u bijvoorbeeld een toespraak op een internationaal congres niet kunt verstaan. In dit soort situaties kan een tolk u door de taalbarrière heen helpen. Bent u op zoek naar een tolk Portugees? In dat geval bent u bij de SIGV Coöperatie aan het juiste adres.

   De SIGV Coöperatie in een notendop

   De SIGV Coöperatie heeft maar één missie: tolken, vertalers en klanten op een zo efficiënte manier bij elkaar brengen, zonder dat de klant hier te veel voor betaald. Voor de oprichting van de SIGV Coöperatie in 2013 waren klanten die op zoek waren naar een tolk of vertaler voornamelijk aangewezen op bemiddelingsbureaus. Deze bureaus gingen dan voor de klant op zoek naar een geschikte tolk of vertaler, maar brachten hiervoor flink wat bemiddelingskosten in rekening. De SIGV Coöperatie brengt hier verandering in: bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten. Dit is mogelijk doordat wij geen winstoogmerk hebben.

   Een tolk Portugees op maat

   Bent u op zoek naar een tolk Portugees Nederlands, of dient er naar een andere taal te worden vertaald? Is de vertolking nodig voor een congres, of moet er bijvoorbeeld een gesprek worden vertaald? Moet de vertaling tegelijkertijd of achteraf plaatsvinden? Dient de tolk bepaalde gespecialiseerde kennis te hebben, bijvoorbeeld van medische termen of juridische jargon? Wat u ook zoekt, bij de SIGV Coöperatie vindt u gegarandeerd een tolk Portugees die past bij uw wensen en behoeften.

   De kosten van een Portugese tolk.

   Alvorens u een tolk Portugees inschakelt, is het uiteraard prettig om op de hoogte te zijn van onze tolk tarieven. De tolk kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de taal. Ook is het van belang of de tolk specialistische kennis moet bezitten, zoals financiële, juridische of medische kennis. Om een goed beeld te krijgen van onze tarieven, kunt u op onze website eenvoudig en snel een persoonlijke offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend.

   Ook onze vertalers staan voor u klaar

   Een tolk is gespecialiseerd in het vertalen van mondelinge communicatie. Ook in schriftelijke communicatie kan er echter een taalbarrière ontstaan. Dit is het geval als u een document niet kunt lezen of een van uw eigen documenten wil vertalen, maar zelf de taal niet spreekt. In dat geval kunt u de hulp inroepen van een vertaler. Ook hiervoor kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht.

   Van Chinees tot Arabisch

   Bij de SIGV Coöperatie kunt u niet alleen terecht voor een tolk Portugees of vertaler Portugees, maar ook voor andere talen. Onze tolken en vertalers spreken in totaal meer dan 250 verschillende talen. Of u nu op zoek bent naar een tolk Indonesisch of een Poolse vertaler – bij de SIGV Coöperatie vindt u vast wat u zoekt. Heeft u een vraag over onze tolk- of vertaaldiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder met uw vragen! We zijn bereikbaar via 030 737 11 08 of info@sigvcooperatie.nl.