Tolk Pools - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Pools

   In een gesprek met een zakenpartner, klant of werknemer is het natuurlijk belangrijk dat u goed begrepen wordt en dat u ook de ander goed begrijpt. Hiermee kunnen veel problemen worden voorkomen. Als u en uw gesprekspartner elkaars taal niet (goed) spreken, is dit echter makkelijker gezegd dan gedaan. Een tolk kan in zo’n geval uitkomst bieden. Poolse tolk gezocht? In dat geval bent u bij de SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Bij ons kunt u voordelig een tolk Pools inhuren.

   Een vertolking van kwaliteit

   Heeft u een tolk Pools nodig? De tolken van de SIGV Coöperatie kennen de taal als geen ander en kunnen elk gesprek met een hoge mate van nauwkeurigheid vertalen. Een groot deel van onze tolken is zelfs native speaker! U kunt bij ons niet alleen terecht voor een tolk Pools Nederlands, maar ook voor tolken die het Pools naar een andere taal kunnen vertalen, zoals Engels of Duits.

   Een Poolse tolk mét jarenlange ervaring, maar zónder bemiddelingskosten

    

   De SIGV Coöperatie is een bureau met beëdigde tolken en vertalers. Wij zijn echter geen normaal bemiddelingsbureau. Bij een regulier bemiddelingsbureau betaalt u als klant namelijk bemiddelingskosten. Dit is het tarief dat het bemiddelingsbureau vraagt om een geschikte tolk Pools voor u te zoeken. Dit bedrag gaat dus niet naar de tolk, maar naar het bemiddelingsbureau. Dat is niet gek – het bemiddelingsbureau moet immers ook winst maken. Bij de SIGV Coöperatie ligt dit anders. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Om die reden hoeft u bij ons geen bemiddelingskosten te betalen, en betaalt u alleen voor de vergoeding van de tolk. Daar is uw portemonnee vast blij mee!

   De kosten van een tolk Pools

   Wat kost een tolk eigenlijk? Voordat u overgaat tot het inschakelen van een tolk Pools, is het natuurlijk prettig om te weten hoeveel dit ongeveer zou kosten. Om die reden kunt u bij ons op de website snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen. U geeft kort aan van en naar welke taal vertaald moet worden en of u nog specifieke wensen heeft, en wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijke prijsopgave. Deze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend.

   Ook voor een Poolse vertaler kunt u bij ons terecht

   Een tolk is gespecialiseerd in het vertalen van mondelinge communicatie. Ligt het probleem niet bij mondelinge maar bij schriftelijke communicatie? In dat geval heeft u geen tolk, maar een vertaler nodig. Ook voor vertalers kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht. Net als onze tolken Pools zijn ons vertalers beëdigd. Bent u op zoek naar een vertaler met specifieke, specialistische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van rechten of geneeskunde? Ook dat is mogelijk.

   Wij spreken uw taal

   Bent u naast een vertaler of tolk Pools ook op zoek naar een vertaler of tolk voor een andere taal? Bij de SIGV Coöperatie vindt u vast wat u zoekt. Ons team van tolken en vertalers spreken in totaal namelijk meer dan 250 talen. Of u nu op zoek bent naar een tolk Dari of een tolk Spaans, bij ons bent u aan het juiste adres! Heeft u een vraag over onze tolk- of vertaaldiensten? Wees niet bang om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 030 737 11 08 of info@sigvcooperatie.nl.