Tolk Oromo nodig? Neem contact op met SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Oromo

   SIGV Coöperatie voor een professionele tolk Oromo

    

   Bent u op zoek naar een professionele tolk Oromo voor vertalingen en tolkdiensten van een hoge kwaliteit, dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. SIGV Coöperatie biedt de beste vertalers en tolken Oromo van Nederland. Als enige in Nederland zijn wij door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Onze tolken en vertalers beschikken over een jarenlange ervaring in meer dan 250 talen, van tolk Arabisch tot tolk Pools. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte op maat aan.

    

   Betrouwbare tolk Oromo die bij u past

    

   Oromo is een Koesjitische taal die door de Oromo gesproken wordt, met name in de Ethiopische regio Oromiya en de hoofdstad van Ethiopië, Addis Abeba. De taal wordt door maar liefst 24 miljoen mensen gesproken. Voor Nederlandstaligen is de taal veelal lastig te begrijpen. Gelukkig bieden onze tolken Oromo in dat geval uitkomst. De tolken spreken Oromo als moedertaal en zijn daardoor in staat om nauwkeurig en betrouwbaar te vertalen. Bovendien beschikken onze tolken over een afgeronde SIGV opleiding, waardoor ze als enigen in Nederland aan de eisen voor specialisatie in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers voldoen.

    

   Verschillende soorten tolken Oromo

    

   Zodra u zich aanmeldt voor onze tolkenservice, zoeken wij de tolk Oromo die het beste bij uw situatie past. Zoekt u iemand die direct een gesprek vertaalt, ook wel simultaantolken genoemd? Of heeft u liever een samenvattende vertaling, waarbij de tolk steeds na een paar zinnen overgaat tot het vertalen van het gesprek, zoals bij consecutief tolken? Verder zijn congrestolken, gesprektolken en fluisterend simultaantolken veelgebruikte methoden waarop een tolk wordt ingezet. SIGV Coöperatie biedt bovendien de mogelijkheid van een videotolk aan, waarbij de identificatie via een documentenscanner verloopt.

    

   Vraag direct een offerte op maat aan voor een tolk Oromo

    

   Onze tolken zijn in uiteenlopende situaties inzetbaar; van grootschalige events tot 1-op-1-gesprekken bij een patiënt. Onze beëdigde tolken zijn bovendien een dankbare aanvulling in vele rechtsprocedures. Benieuwd wat een tolk inhuren kost? Neem vrijblijvend contact op via onze website voor een offerte op maat.