Tolk Krio nodig? Neem contact op met SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Krio

   Betrouwbare tolk Krio dankzij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een tolk Krio die duidelijkheid biedt in de communicatie tussen partijen? SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid tolkennetwerk in meer dan 250 talen. Van een tolk Pools tot een vertaler Nederlands Duits, er is altijd een tolk aanwezig die bij u past. Onze tolken Krio hebben verstand van zaken, en beschikken over een uitgebreide opleiding van SIGV. Of het nu gaat om een contractbespreking met een internationale businesspartner, een internationaal congres met honderden toeschouwers of de particuliere aankoop van onroerend goed in het buitenland, de tolken Krio scheppen helderheid in ieder scenario. Bent u benieuwd naar de kosten van een tolk Krio? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

    

   De juiste tolk Krio voor iedere situatie

    

   Een tolk Krio is een must in het internationale bedrijfsleven, maar ook particulieren hebben in sommige situaties behoefte aan een tolk. Voorbeelden hiervan zijn het passeren van een akte bij de notaris of het voltrekken van een huwelijk. Doordat een tolk Krio razendsnel naar beide talen kan vertalen en over een aanzienlijke vakkennis beschikt, weet de vertaler uw boodschap compleet over te brengen. Krio is de meest gesproken taal van Sierra Leone. De taal is gebaseerd op het Engels, en beschikt over allerlei invloeden van Jamaicaans Maroon Creole, Portugees, Frans en Afrikaanse talen. Onze tolken Krio beheersen de taal volledig, ook op het gebied van intonatie, grammatica en woordenschat.

    

   Verschillende soorten tolken Krio

    

   Onze tolken Krio maken het mogelijk om mondelinge communicatie tussen twee of meer personen te laten plaatsvinden. Hierbij bieden we verschillende technieken aan. Voorbeelden hiervan zijn simultaantolken, consecutief tolken, congrestolken, gesprekstolken en fluisterend simultaantolken. Wij bieden ook een videotolk aan, waarbij de identificatie plaatsvindt door middel van een documentenscanner. Zodra u met ons in contact komt voor een tolk Krio, gaan wij voor u aan de slag om de juiste vertaler in te schakelen.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor tolk Krio

    

   Vraagt u zich af wat de kosten voor een Krio tolk inhuren zijn? SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat, in tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus, u geen extra kosten hoeft te betalen, zoals bemiddelingskosten of overheadkosten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een tolk Krio in uw situatie.