Tolk Koreaans nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Koreaans

   Het Koreaans is voor de meeste Nederlandstaligen erg moeilijk om te leren. Dit komt doordat het Koreaans veel verschillende dialecten kent, die allemaal gebruikmaken van een andere uitspraak, spelling, grammatica en vocabulaire. Ook het Koreaanse schrift is voor de meeste Nederlandstaligen een flinke uitdaging. Heeft u niet zo’n grote talenknobbel of heeft u geen tijd om de kneepjes van het Koreaans onder de knie te krijgen, maar wilt u toch in het Koreaans kunnen communiceren? In dat geval raden we u aan om een tolk Koreaans in te schakelen. Op deze pagina leest u alles over het inhuren van een tolk Koreaans.

   Een tolk Koreaans die bij u past

   Het doel van de SIGV Coöperatie is om een klanten en tolken op een zo efficiënt mogelijk manier aan elkaar te koppelen, en te zorgen voor een zo goed mogelijke match. U vertelt ons wat voor tolkproject u voor ogen heeft, en wij gaan voor u op zoek naar de tolk Koreaans die hier het beste bij past. Bent u op zoek naar een tolk op locatie of naar een online tolk? Wilt u graag een tolk Koreaans Nederlands inhuren of moet het Koreaans naar een andere taal worden vertaald? Dient de tolk over bepaalde specialistische kennis te beschikken, bijvoorbeeld op het gebied van het recht, financiën of geneeskunde? Wij brengen u in contact met de tolk Koreaans die het beste bij uw wensen aansluit.

   Een tolk Koreaans met kennis van taal én cultuur

   Een goede tolk beschikt niet alleen over taalkennis, maar ook over kennis over de culturen waarin de talen gesproken worden. Mensen uit verschillende culturen communiceren namelijk vaak op verschillende manieren. Een goede tolk is op de hoogte van deze verschillen, zodat misverstanden en verwarring kunnen worden voorkomen. Onze tolken Koreaans hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en kennen het Koreaans van binnen en van buiten. Het resultaat? Een razendsnelle vertaling, zonder daarbij in te boeten aan nauwkeurigheid. Onze tolken kunnen zowel in de publieke als in de particuliere sector worden ingezet.

   Een tolk Koreaans boeken zonder bemiddelingskosten

   De SIGV Coöperatie gaat iets anders te werk dan andere bemiddelingsbureaus. De meeste bemiddelingsbureaus hebben namelijk een winstoogmerk. Om winst te maken, brengen deze bureaus bemiddelingskosten in rekening. Bij deze bureaus betaalt u dus niet alleen voor de vergoeding van uw tolk Koreaans, maar betaalt u ook een bedrag aan het bureau. Bij de SIGV Coöperatie zit dit anders. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk, waardoor wij geen bemiddelingskosten in rekening hoeven te brengen. Bij ons betaalt u dus alleen voor de vergoeding van uw tolk. Klinkt goed toch?

   Onze tarieven

   De tolk inhuren kosten zijn onder meer afhankelijk van de taal en de omvang van het tolkproject. We kunnen het ons echter goed voorstellen dat u voordat u contact opneemt met een tolk graag wilt weten hoeveel uw tolkproject ongeveer zou kosten. Om die reden kunt u op onze website vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen. Hierin geven we aan wat voor tolk kosten u kunt verwachten. Zo weet u precies waar u aan toe bent!