SIGV Coöperatie voor de beste tolk Kikongo
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk kikongo

   Professionele tolk Kikongo via SIGV Coöperatie

    

   Bent u op zoek naar een vakkundige tolk Kikongo die op een professionele wijze u van een nauwkeurige vertaling voorziet? SIGV Coöperatie bemiddelt sinds 2013 tussen cliënten en tolken in meer dan 250 talen. Van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Arabisch, onze tolken beheersen de taal door en door waardoor zij razendsnel en foutloos communiceren. Onze tolken en vertalers zijn als enigen in Nederland door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Bovendien zijn onze tolken beëdigd, zodat zij u ook in de rechtbank ondersteunen. Geïnteresseerd in een tolk Kikongo via SIGV Coöperatie? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Betrouwbare vertaling door een tolk Kikongo

    

   Kikongo is een Afrikaanse inheemse taal die wordt gesproken door de Bakongo. Deze bevolking bevindt zich in de tropische regenwouden van het huidige grensgebied van de Republiek Congo, de Democratische Republiek Congo en Angola. Maar liefst een miljoen spreken het Kikongo. SIGV Coöperatie beschikt echter over een uitgebreid netwerk aan tolken en vertalers, ook in het Kikongo.

    

   Tolk Kikongo zonder winstoogmerk

    

   SIGV Coöperatie is in 2013 opgericht om tolken en vertalers met hun cliënten te verbinden zonder winstoogmerk. SIGV Coöperatie stelt als doel om tolken en vertalers rechtstreeks met een klant in contact te brengen, zodat u zo effectief en voordelig mogelijk een vertaling ontvangt. Doordat wij geen extra kosten vragen, ontvangen onze vertalers en tolken Kikongo een betere beloning voor hun werkzaamheden. Dit komt uiteindelijk de kwaliteit van de vertaling ten goede. De tolken ontvangen een uitgebreide opleiding van SIGV Coöperatie en beschikken over specifieke vakkennis, waardoor zij ook kunnen worden ingezet op bijvoorbeeld medisch, juridisch en financieel vlak.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een tolk Kikongo

    

   Van simultaantolken tot consecutief tolken, van fluisterend tolken tot gesprekstolken; wij stellen de ideale manier van vertalen voor u samen die past bij uw behoefte. Zelfs videotolken is een optie, waarbij de identificatie plaatsvindt door middel van een documentenscanner. Vraag direct een offerte op maat aan voor een professionele tolk Kikongo in uw situatie.