Tolk Indonesisch nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Indonesisch

   Vertrekt u binnenkort voor zaken naar Indonesië, maar spreekt u de taal niet of onvoldoende? Of blijft u thuis, maar wilt u graag soepel kunnen communiceren met een Indonesische werknemer, zakenpartner of klant? De SIGV Coöperatie is een ervaren bureau met beëdigde tolken en vertalers. U vertelt ons wat voor tolkproject u in gedachten heeft, en wij gaan op zoek naar een tolk Indonesisch die daarbij past. Ons team van tolken helpen u graag! Wilt u meer weten over het inhuren van een tolk Indonesisch? Lees dan snel verder.

   Bij de SIGV Coöperatie vindt u de beste tolken met een paar muisklikken

   De SIGV Coöperatie beschikt over een groot netwerk van ervaren tolken die in totaal meer dan 250 talen spreken – waaronder Indonesisch. Op basis van uw wensen en behoeften gaan we op zoek naar een tolk Indonesisch die bij u past. Is uw eigen moedertaal Nederlands? In dat geval zouden we u aanraden om voor een tolk Indonesisch Nederlands kiezen. U kunt uiteraard echter ook kiezen voor een tolk die het Indonesisch naar een andere taal vertaald, zoals Engels, Duits, Frans of Spaans.

   Vertolking op maat

   Bij het koppelen van een klant aan een tolk kijken we niet alleen naar de taal, maar ook onder andere naar het type materiaal dat moet worden vertaald. Gaat het om een juridische kwestie? Dan gaan we voor u op zoek naar een tolk die juridische kennis in huis heeft. Zal er veel gebruik worden gemaakt van medische jargon? In dat geval zorgen we ervoor dat we een tolk Indonesisch vinden die op de hoogte is van deze vaktaal. Een andere relevante factor is de locatie van het tolkproject. Bent u op zoek naar een tolk die u in Indonesië kan bijstaan, of zal het tolkproject in een ander land plaatsvinden? Naast een tolk op locatie kunt u overigens ook kiezen voor een online tolk. Ideaal voor Zoom meetings of webinars!

   De kosten van een tolk Indonesisch

   Wat kost een tolk eigenlijk? De SIGV Coöperatie gaat iets anders te werk dan reguliere bemiddelingsbureaus. De meeste bemiddelingsbureaus hebben namelijk een winstoogmerk. Wie de hulp van zo’n bureau inroept, betaalt niet alleen voor de vergoeding van de tolk Indonesisch, maar ook voor de bemiddelingskosten. Deze bemiddelingskosten gaan niet naar de tolk, maar naar het bemiddelingsbureau: op deze manier maakt het bemiddelingsbureau winst. Bij de SIGV Coöperatie zit het allemaal iets anders in elkaar. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Hierdoor hoeft u bij ons geen bemiddelingskosten te betalen, en brengen we alleen de kosten voor de vergoeding van de tolk in rekening. Wilt u weten hoeveel deze kosten ongeveer bedragen? Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen.

   Ook voor uw vertalingen kunt u bij ons terecht

   Een tolk is gespecialiseerd in het vertalen van gesproken communicatie. Het kan echter ook voorkomen dat uw hulp nodig hebt bij het vertalen van geschreven communicatie, zoals een belangrijke brief of overeenkomst. In dat geval kunt u de hulp inroepen van een vertaler. Heeft u naast een tolk Indonesisch ook een vertaler nodig? Ook daarvoor kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht.