Tolk Hindi nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Hindi

   Het Hindi is een van de meest gesproken talen ter wereld. Dit is namelijk niet alleen de officiële taal van India, maar wordt ook in grote taalgemeenschappen buiten India gesproken, zoals Nepal, Pakistan, Singapore en Maleisië. Als u veel reist, vaak in het buitenland zaken doet of geregeld internationale evenementen bezoekt is de kans dus groot dat u te maken krijgt met een gesprekspartner die Hindi spreekt. Een tolk Hindi kan u in dat geval helpen om uzelf verstaanbaar te maken. Ook kan een tolk Hindi lezingen of toespraken voor u vertalen. Klinkt goed? Op deze pagina vertellen we u alles over het inhuren van een tolk Hindi.

   De missie van de SIGV Coöperatie

   De SIGV Coöperatie heeft maar één doel: klanten op een zo efficiënt mogelijke manier koppelen aan een tolk die bij hen past. U vertelt ons alles over het tolkproject dat u voor ogen heeft, en wij gaan voor u op zoek naar een geschikte tolk Hindi. Zelf urenlang het internet afstruinen is dus niet nodig! Eén ding is zeker – bij onze tolken bent u in uitstekende handen. Onze tolken Hindi hebben een jarenlange tolkopleiding achter de rug en hebben al heel wat ervaring in hun vakgebied. Hierdoor zijn ze in staat om het Hindi razendsnel voor u te vertalen, zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit.

   Een tolk Hindi die bij u past

   Bij het koppelen van een klant en een tolk Hindi kijken we naar verschillende factoren. Allereerst is natuurlijk de taal van belang. Naar welke taal moet het Hindi worden vertaald? De meeste klanten die Nederlands als moedertaal hebben kiezen voor een tolk Hindi Nederlands, maar het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een tolk die het Hindi naar een andere taal vertaald, zoals Engels, Spaans of Frans. Ten tweede kijken we naar de inhoud van het tolkproject. Gaat het om een medische context? In dat geval gaan we op zoek naar een tolk Hindi die gespecialiseerd is in het leveren van medische vertalingen en op de hoogte is van alle bijbehorende jargon. Hetzelfde geldt voor juridische en financiële projecten.

   Een tolk Hindi inhuren zonder bemiddelingskosten

   Bent u op zoek naar een tolk Hindi, maar heeft u een beperkt budget? In dat geval bent u bij de SIGV Coöperatie aan het juiste adres. In tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus voor beëdigde tolken en vertalers brengen wij namelijk geen bemiddelingskosten in rekening. Dit is mogelijk doordat de SIGV Coöperatie geen winstoogmerk heeft. Bij ons betaalt u dus alleen voor de vergoeding van uw Hindi tolk! Hoeveel die vergoeding bedraagt is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de taal en de omvang van het tolkproject. Ook is het bijvoorbeeld relevant of het gaat om een tolk op locatie of om een online tolk. Wilt u graag een indicatie van wat uw project ongeveer zou gaan kosten? Als u op onze website een offerte aanvraagt, sturen wij u zo snel mogelijk een indicatie van de tolk kosten!