Tolk Frans? | SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Frans
    

   Tolk Frans

    

   Op zoek naar een tolk die Frans perfect tot in de puntjes spreekt en voor u kan vertalen? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Een Franse tekst spreken met een woordenboek lijkt op het eerste gezicht nog niet zo moeilijk, maar een razendsnel gesprek is uiteraard een stuk minder eenvoudig te vertalen. SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A.zorgt voor u een zeer ervaren tolk die de taal spreekt en kan vertalen.

    

   Waarom kiest u voor onze tolk Frans en onze tolken in het algemeen?

    

   Onze tolken kennen de taal als geen ander en zij kennen de taal als geen ander. Zo kunnen zij elke conversatie met het grootste gemak en met de hoogste accuratesse vertalen. Van welk niveau de conversatie ook is, onze tolken kunnen de Franse boodschap overbrengen.

   De afwezigheid van een professionele tolk tijdens belangrijke zakelijke gesprekken tussen Franse en Nederlandse ondernemers kunnen leiden tot misverstanden. Op basis daarvan kunnen er bijvoorbeeld verkeerde beslissingen genomen worden. 

   SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. biedt u daarnaast een uitstekende bemiddeling. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste tolk op het juiste moment. Onze tolken zijn in het bezit van een SIGV-diploma.

   Zou u graag willen weten wat SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. op het gebied van vertolkingen voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

    

    

   Meer weten?
   Neem contact met ons op…

    

    

    

   Ervaringen
   Dit hebben wij al gedaan…