Tolk Duits nodig? | SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Duits
    

   Tolk Duits

    

   Bent u op zoek naar een professionele tolk die vloeiend Duits spreekt en vertaalt? Dan bent u bij SIGV aan het juiste adres. Vertalen is veel meer dan alleen communiceren naar een andere taal. Onze tolken weten dit en weten ook dat de communicatie voor een groot deel impliciet verloopt door bijvoorbeeld metaforen, intonatie en uitdrukkingen. Hiermee worden vaak de belangrijkstedingen gezegd.

    

   Waarom een tolk Duits van SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A.?

    

   De Duitse taal verschilt per bedrijfstak. Bij het hanteren van de Duitse taal worden Nederlanders vaak misleid en gebruiken ze en uitdrukking die “aanvoelt” als echt Duits. Onze tolken zijn in staat tijdens het gesprek de juiste keuzes te maken en typische fouten te vermijden.

   U doet er daarom goed aan om een tolk van SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. in te huren. Wanneer u voor een tolk van ons kiest, dan bent u verzekerd van een veilige keuze want voor elke situatie hebben wij een goed voorbereide tolk die de materie machtig is.

   Wilt u weten wat SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

    

    

   Meer weten?
   Neem contact met ons op…

    

    

    

   Ervaringen
   Dit hebben wij al gedaan…