Tolk Dari nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Dari

   Staat een reis naar Afghanistan op de planning? De officiële taal van Afghanistan is Dari. Een tolk Dari kan u helpen om u op reis verstaanbaar te maken. Een tolk Dari komt overigens niet alleen van pas als u naar Afghanistan reist, maar ook als u het gesprek met iemand uit Afghanistan aan wil gaan en jullie verder geen talen met elkaar gemeen hebben. Een tolk Dari zorgt er in dat geval voor dat de communicatie soepel verloopt en jullie elkaar goed begrijpen. Wilt u meer weten over het inhuren van een tolk Dari? Lees dan snel verder.

   Bij onze tolken Dari bent u in goede handen

   Onze tolken hebben allemaal een jarenlange tolkopleiding voltooid en hebben al behoorlijk wat werkervaring opgedaan in hun vakgebied. Hierdoor kunnen zij het Dari razendsnel vertalen naar een taal van uw keuze, zonder dat dit ten koste gaat van nauwkeurigheid. Is uw eigen moedertaal Nederlands? In dat geval is het wellicht prettig om te kiezen voor een tolk Dari Nederlands. Onze tolken kunnen echter ook naar andere talen vertalen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een tolk Dari Engels, Dari Duits of Dari Spaans. Ons team van tolken spreekt in totaal meer dan 250 talen – we durven te wedden dat de taal van uw keuze er bij zit!

   Een tolk Dari met kennis van zaken

   Heeft u een tolk nodig voor onderhandelingen, een juridische kwestie of een medische procedure? Dan kan het fijn zijn om te beschikken over een tolk met kennis van dit vakgebied. Hierdoor weet u zeker dat alle jargon zo accuraat mogelijk wordt vertaald. In het team van de SIGV Coöperatie bevinden zich diverse tolken met financiële, medische en juridische kennis. We helpen u graag!

   Kies voor de vorm van vertolking die bij u past

   Tolken worden meestal ingezet om een gesprek, lezing of toespraak te vertalen. In het verleden vonden dit soort situaties alleen ‘in het echt’ plaats. Vandaag de dag worden er echter steeds meer evenementen online georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een webinar of een online congres. Ook vinden er steeds meer gesprekken via videobellen plaats, bijvoorbeeld via Zoom of Skype. Om die reden kunt u bij de SIGV Coöperatie niet alleen terecht voor vertolking op locatie, maar ook voor een online tolk.

   De kosten van een tolk Dari

   Wilt u een tolk Dari inhuren? De SIGV Coöperatie gaat voor u op zoek naar een tolk die bij u past. Wij zijn echter geen regulier bemiddelingsbureau. In tegenstelling tot andere bureaus voor beëdigde tolken en vertalers betaalt u bij ons namelijk geen bemiddelingskosten. Dit komt doordat wij geen winstoogmerk hebben. Om die reden betaalt u bij ons alleen voor de vergoeding van uw tolk Dari. Bent u nieuwsgierig naar onze tolk inhuren kosten? Deze kosten zijn onder andere afhankelijk van de omvang van het project en de taal. Als u wilt weten hoeveel het project dat u voor ogen heeft ongeveer zou kosten, kunt u op onze website snel en eenvoudig een offerte aanvragen. We sturen u zo snel mogelijk een offerte op maat toe! Onze offertes zijn uiteraard helemaal vrijblijvend. Heeft u een vraag over onze tolkdiensten? Neem dan gerust contact met ons op via 030 737 11 08 of info@sigvcooperatie.nl.