Tolk Chinees nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Chinees

   Het Mandarijn Chinees is de meest gesproken taal ter wereld – maar liefst 1248 miljoen mensen spreken deze taal. Als u voor u werk veel op reis bent of graag internationale evenementen bezoekt, is de kans dan ook groot dat u met de Chinese taal wordt geconfronteerd. Deze taal is voor de meeste Nederlandstaligen echter erg lastig om te leren, onder andere vanwege de klanken en de karakters. Wilt u toch graag een gesprek voeren met iemand die de Chinese taal spreekt? Of wilt u bijvoorbeeld een lezing of toespraak in het Chinees bijwonen? Een tolk Chinees kan u verder helpen.

   Onze Chinese tolk zorgt voor een soepele communicatie

   Een tolk Chinees is erin getraind om mondelinge communicatie zo snel mogelijk te vertalen, zonder daarbij in te boeten aan nauwkeurigheid. Onze tolken hebben allemaal een tolkopleiding gevolgd en hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Bij onze tolken Chinees bent u dus in goede handen! Een tolk kan een gesprek of toespraak op verschillende manieren vertalen. Bij simultaan tolken wordt het gesprek of de toespraak direct vertaald: na het uitspreken van elke (deel)zin geeft de tolk een vertaling, al dan niet door middel van een draadloos communicatiesysteem. Er kan echter ook worden gekozen voor consecutief tolken. Bij deze manier van tolken er wordt er achteraf een samenvattende vertaling gegeven, bijvoorbeeld na elke paar zinnen.

   Wij spreken uw taal

   Is uw eigen moedertaal Nederlands? In dat geval is het misschien prettig om te kiezen voor een tolk Chinees Nederlands. Ook als u op zoek bent naar een Chinese tolk die het Chinees naar een andere taal kan vertalen (zoals een tolk Chinees Engels of Chinees Frans) kunt u echter bij de SIGV Coöperatie terecht. Ons team van tolken spreekt in totaal namelijk meer dan 250 talen. We durven te wedden dat uw taal daar ook bij zit! Op onze website vindt u een volledige lijst van de talen die de SIGV Coöperatie aanbiedt.

   Een Chinese tolk op het wereldwijde web

   In het huidige digitale tijdperk er vinden steeds meer evenementen online plaats. Ook tijdens een online bijeenkomst kan er echter sprake zijn van een taalbarrière. Om die reden kunt u bij de SIGV Coöperatie niet alleen een traditionele Chinees tolk inhuren, maar ook een online tolk. Deze tolk zorgt ervoor dat uw Zoom meeting, Skype gesprek of online congres soepel verloopt. De identificatie van de tolk verloopt in dat geval via een documentenscanner.

   De kosten van een  Chinese tolk

   U hoeft niet zelf op zoek naar een geschikte Chinees tolk: u vertelt ons wat voor project u voor ogen heeft, en wij gaan voor u op zoek naar een Chinese tolk die bij u past. De SIGV Coöperatie gaat echter iets anders te werk dan andere bemiddelingsbureaus voor beëdigde tolken en vertalers. Bij reguliere bemiddelingsbureaus betaalt u namelijk voor de vergoeding van uw tolk, maar betaalt u tevens bemiddelingskosten. Dat is de manier waarop deze bureaus winst maken. Bij de SIGV Coöperatie ligt dat anders. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Om deze reden rekenen wij geen bemiddelingskosten en betaalt u alleen voor de vergoeding van uw Chinees tolk. Bent u benieuwd naar onze tolk tarieven? Op onze website kunt u eenvoudig een persoonlijke offerte opvragen. Deze offerte is uiteraard helemaal vrijblijvend!