Tolk Bulgaars met jarenlang ervaring - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Bulgaars

   U heeft het vast wel eens meegemaakt – in een gesprek met iemand komen u en uw gesprekspartner in een verhitte discussie terecht, maar na er een tijdje over te hebben gepraat blijkt dat jullie elkaar volkomen verkeerd begrepen hadden. Erg onhandig en vervelend! Een groot deel van de conflicten wordt veroorzaakt door een misverstand. Ervoor zorgen dat u en uw gesprekspartner elkaar goed begrijpen is dus al het halve werk! Als jullie niet dezelfde taal spreken is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan. In dat geval kan een tolk helpen om de communicatie soepel te laten verlopen. Bent u op zoek naar een tolk Bulgaars? De SIGV Coöperatie helpt u graag.

   Onze tolken kennen hun taal door en door

   Het is voor de meeste Nederlandstaligen vrij lastig om Bulgaars te leren. Het Bulgaars heeft namelijk weinig overeenkomsten met Nederlands, Duits en Engels. Ook krijgt u in het Bulgaars te maken met complexe vervoegingen. Gelukkig is het ook niet noodzakelijk om deze taal te leren. Als u met een Bulgaarse gesprekspartner wilt communiceren of een Bulgaars evenement wilt bijwonen, kunt u namelijk ook gebruikmaken van een tolk Bulgaars. Onze tolken kennen het Bulgaars door en door, en kunnen deze taal in een razendsnel tempo voor u vertalen, zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid. Onze tolken zijn bovendien allemaal beëdigd. Dit betekent dat zij voor de rechter een eed hebben afgelegd dat zij alles naar waarheid zullen vertalen en geheimhouding zullen betrachten. Hierdoor kunnen onze tolken ook bij juridische procedures worden ingezet.

   Een Bulgaars tolk die bij u past

   Als u zich aanmeldt, gaan wij op zoek naar een tolk Bulgaars die bij u past. Bent u op zoek naar een tolk Bulgaars met specialistische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van geneeskunde of financiën? Wilt u dat de mondelinge communicatie in kwestie onmiddellijk (simultaan) wordt vertaald, of heeft u de voorkeur voor consecutieve vertolking, waarbij de communicatie achteraf wordt vertaald? Bent u op zoek naar een tolk op locatie of juist een online tolk? Op basis van uw wensen en behoeften gaan we aan de slag. Onze missie? Zorgen voor een zo goed mogelijke match tussen klant en tolk!

   U heeft de keuze uit meer dan 250 talen

   Is het Nederlands uw moedertaal? Dan is het voor u waarschijnlijk het prettigst om te kiezen voor een tolk Bulgaars Nederlands. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een tolk die het Bulgaars naar een andere taal vertaald, zoals het Engels, Frans of Duits. U hoeft niet bang te zijn dat geen van onze tolken de taal van uw keuze spreekt. Ons team van tolken spreekt in totaal namelijk meer dan 250 talen – van Spaans tot Koreaans.

   Wat kost een vertaler of tolk Bulgaars?

   De SIGV Coöperatie rekent geen bemiddelingskosten – bij ons betaalt u dus alleen voor de vergoeding van uw tolk Bulgaars! Deze tolk kosten zijn onder andere afhankelijk van de taal en de omvang van het project. We kunnen ons echter voorstellen dat u het prettig vindt om een idee te hebben van de tolk tarieven voordat u contact opneemt met een tolk. Om die reden kunt u op onze website eenvoudig een persoonlijke offerte aanvragen.

   Ook voor een Bulgaarse vertaler kunt u bij ons terecht

   Een tolk is gespecialiseerd in het vertalen van gesproken communicatie. Heeft u hulp nodig bij het vertalen van geschreven communicatie? Dat is het specialisatiegebied van de vertaler. Ook voor vertalers van en naar het Bulgaars kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht.