SIGV Coöperatie voor professionele tolk Birmees
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Birmees

   SIGV Coöperatie levert een professionele tolk Birmees

    

   Bent u op zoek naar een vakkundige tolk Birmees die u snel van dienst kan zijn? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Wij bemiddelen tussen cliënt en tolk in maar liefst 250 talen. Van een tolk Arabisch tot een vertaler Frans Nederlands, wij vinden altijd een vertaaloplossing die bij u past. Als enigen in Nederland zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Benieuwd wat de kosten zijn van een tolk Birmees in uw geval? Vraag dan direct een offerte op maat aan via onze website.

    

   Vind de juiste tolk Birmees voor een nauwkeurige vertaling

    

   Birmees is de officiële taal van Myanmar (Birma) en wordt gesproken door circa 32 miljoen mensen. Daarnaast spreken veel minderheden in Myanmar ook de taal, zoals de Indiaze Birmezen, de Chinezen, Mon, Karen en Shan. In Nederland zijn weinig tolken beschikbaar die tolkdiensten in de Birmese taal aanbieden. SIGV Coöperatie biedt hierbij uitkomst, aangezien wij professionele tolken Birmees aanbieden ter ondersteuning van zowel het bedrijfsleven en de (semi)overheid als particulieren. De tolken van SIGV Coöperatie volgen een uitgebreide opleiding en zijn bovendien beëdigd. Hierdoor kunnen zij als beëdigde tolk worden ingezet bij juridische procedures of bij de notaris.

    

   Verschillen vormen van tolken Birmees

    

   Zodra u een verzoek doet voor een tolk Birmees, gaan wij voor u aan het werk om de juiste vertaler te selecteren. SIGV Coöperatie onderscheidt hierbij verschillende soorten tolken, zoals simultaantolken, consecutief tolken, congrestolken, gesprekstolken, fluisterend tolken, videotolken en gesprekstolken. Ons doel is ervoor te zorgen dat u op een zo efficiënt mogelijke wijze geniet van een betrouwbare en nauwkeurige vertaling.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een tolk Birmees

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat u slechts een redelijke vergoeding voor de tolkdiensten betaald, maar geen andere kosten op de rekening aantreft, zoals overheadkosten of bemiddelingskosten. Wij stellen onze tolkdiensten Birmees compleet voor u op maat samen, waardoor u in staat bent om u zich perfect uit te drukken in de taal. Vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan voor een tolk Birmees.