Tolk Bahasa Indonesia nodig? Kijk op SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk bahasa indonesia

   Betrouwbare tolk Bahasa Indonesia via SIGV Coöperatie

    

   Bent u op zoek naar een professionele tolk Bahasa Indonesia voor een betrouwbare vertaling van een hoge kwaliteit? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan tolken en vertalers in maar liefst 250 talen. Van een tolk Turks tot een tolk Pools. Als enige in Nederland zijn wij door de overheid erkend als specialisten op het gebied van tolken en vertalers. Bovendien handelen wij zonder winstoogmerk, waardoor u geen bemiddelingskosten of overheadkosten hoeft te betalen. Benieuwd wat de tarieven van een tolk Bahasa Indonesia in uw geval zijn? Vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan.

    

   De beste tolken Bahasa Indonesia voor uw specifieke situatie

    

   Bahasa Indonesia, dat ook wel Indonesisch Maleis wordt genoemd, vormt de officiële taal van Indonesië. Door de jarenlange kolonisatie zijn er dan ook veel Nederlandse leenwoorden in de taal geslopen, waardoor de taal ietwat gemakkelijker te begrijpen is voor Nederlandstaligen. De woorden worden echter veelal anders gespeld en uitgesproken. Een tolk Bahasa Indonesia komt dan ook goed van pas voor een precieze en betrouwbare vertaling. Onze tolken kennen de taal door en door, waardoor zij razendsnel u van de juiste tekst voorzien, zonder fouten uiteraard. Doordat onze tolken beëdigd zijn, ondersteunen zij u ook graag gedurende juridische processen of bij de notaris.

    

   Welke tolk Bahasa Indonesia inhuren?

    

   Zodra u zich aanmeldt voor onze tolkdiensten, gaan wij voor u aan de slag om de juiste tolk Bahasa Indonesia te selecteren. Zo heeft u de keuze uit simultaan tolken, consecutief tolken, fluisterend simultaantolken, gesprekstolken of tolken voor congressen en seminars. Een handige manier van tolken is door middel van een videotolk, waarbij de identificatie plaatsvindt via een documentenscanner. Daarnaast verzorgen wij alle logistieke onderdelen bij het inhuren van een tolk, zoals vervoer, apparatuur en tolkcabines.

    

   Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor een tolk Bahasa Indonesia

    

   SIGV Coöperatie begrijpt als geen ander dat u op zoek bent naar een professioneel vertaalbureau tegen een scherpe prijs. Wij rekenen dan ook uitsluitend de tarieven van de tolken en vertalers tegen een concurrerend tarief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte op maat, of vul meteen het onderstaande offerteformulier in.