Tolk Armeens nodig? Lees snel verder! - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Armeens

   Gaat u binnenkort op (zaken)reis naar Armenië? In dit land spreekt 96% van de bevolking Armeens. Deze taal is voor de meeste mensen erg lastig om te begrijpen en te leren. Dit komt doordat het Armeens – net zoals het Georgisch – bijzonder weinig overeenkomsten heeft met andere talen. Bovendien telt het alfabet maar liefst 38 karakters, die voor de meeste mensen onbekend terrein zijn. Wilt u u toch verstaanbaar kunnen maken tijdens uw reis of een evenement in Armenië kunnen bezoeken? Of wilt u een gesprek aangaan met een Armeense klant, zakenpartner of werknemer? Een tolk Armeens kan u in deze gevallen helpen. Bij de SIGV Coöperatie kunt u voordelig een tolk Armeens inhuren.

   Een tolk Armeens zonder bemiddelingskosten

   Het zoeken van een geschikte tolk Armeens kan heel wat tijd kosten. Een tolk moet immers niet alleen beschikken over de juiste diploma’s, maar tevens beschikbaar zijn op de juiste data en tijdstippen. Ook moet de vergoeding van de tolk uiteraard binnen uw budget vallen, en is het bij sommige projecten wenselijk dat de tolk over bepaalde specialistische kennis beschikt, bijvoorbeeld op het gebied van geneeskunde of financiën. Heeft u geen tijd om zelf het internet af te struinen? De SIGV Coöperatie zoekt graag een geschikte tolk voor u. We beschikken over een groot netwerk van tolken, die allemaal een tolkopleiding hebben gevolgd en jarenlange ervaring hebben. Heeft u een beperkt budget? Maakt u geen zorgen. Doordat de SIGV Coöperatie geen winstoogmerk heeft, betaalt u bij ons geen bemiddelingskosten.

   Wij spreken uw taal

   Is uw moedertaal Nederlands? In dat geval raden we aan om voor een tolk Armeens Nederlands te kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een tolk die het Armeens naar een andere taal vertaalt, zoals Engels, Duits of Frans. Heeft u naast een tolk Armeens ook een tolk voor een andere taal nodig? U hoeft niet bang te zijn dat onze tolken de taal van uw keuze niet spreken. Ons team van tolken spreekt in totaal namelijk maar liefst meer dan 250 talen! Of u nu op zoek bent naar een tolk Bulgaars, een tolk Chinees of een tolk Spaans – bij de SIGV Coöperatie vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

   Ook voor een vertaler Armeens kunt u bij ons terecht

   Een tolk Armeens is getraind in het vertalen van mondelinge communicatie. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas als u een gesprek wilt voeren of een lezing wilt volgen. Het kan echter ook voorkomen dat er sprake is van een taalbarrière in schriftelijke communicatie. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een overeenkomst met een Armeense zakenpartner wilt sluiten, maar het document in het Armeens is opgesteld. In dat geval heeft u iemand nodig die het document voor u kan vertalen. Dit is het vakgebied van de vertaler. Bent u naast een tolk Armeens ook op zoek naar een vertaler Armeens? Ook daarvoor kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht.