Tolk Aramees nodig? Kijk op SIGV Coöperatie.
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Aramees

   SIGV Coöperatie voor een professionele tolk Aramees

    

   Heeft u een tolk Aramees nodig bij uw werkzaamheden? SIGV Coöperatie is uw beste keuze als het gaat om het vertalen van gesproken Aramees. Onze tolken beschikken over een uitmuntende taalbeheersing, werken professioneel en nauwkeurig en voelen zich thuis in iedere situatie. Met een jarenlange ervaring op het gebied van tolken en vertalen is SIGV Coöperatie als enige in Nederland erkent als specialisten op dit terrein. Bovendien zijn onze tolken werkzaam in meer dan 250 talen, van een tolk Duits tot een tolk Arabisch. Voor meer informatie over onze diensten als tolk Aramees neemt u vrijblijvend contact op via de website.

    

   Deskundige tolk Aramees voor een nauwkeurige vertaling

    

   Het Aramees behoort tot de noordwestelijke Semitische talen, tezamen met het Fenicisch en het Hebreeuws. Het gaat hierbij eigenlijk om meerdere talen en dialecten die in de loop van 3200 jaar geschiedenis zich tot verschillende varianten van de Aramese taal hebben ontwikkeld. Voorheen was het Aramees de lingua franca van het Midden-Oosten, maar in de huidige tijd wordt de taal nog in zeer beperkte mate gesproken. Verder wordt de taal toegepast in de liturgie van enkele oosterse christelijke kerken. Aramees is voor de meeste Nederlandstaligen vrij lastig om te leren. Gelukkig bent u dankzij onze tolk Aramees in staat om te kunnen communiceren in de taal. Onze tolken kennen het Aramees door en door, waardoor zij betrouwbaar de taal razendsnel voor u vertalen. Bovendien zijn onze tolken beëdigd, wat inhoudt dat zij voor de rechter een eed hebben afgelegd waarin zij aangeven naar waarheid te vertalen en geheimhouding in acht nemen. Onze tolken Aramees kunnen dan ook bij juridische procedures worden ingezet.

    

   Kosten tolk Aramees

    

   De SIGV Coöperatie gaat anders te werk dan reguliere bemiddelingsbureaus. Wij handelen namelijk zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wij geen bemiddelingskosten rekenen, maar alleen de kosten voor de tolk Aramees in rekening brengen. Onze tolken worden op uiteenlopende plekken ingezet; van juridische procedures tot 1-op-1 gesprekken met een patiënt. Bent u benieuwd wat de kosten voor een tolk Aramees ongeveer bedragen? Vraag dan via onze website vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke offerte aan.