Tolk Arabisch nodig? - SIGV Coöperatie helpt u graag verder.
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Arabisch

   Discussies en conflicten beginnen vaak doordat één van de twee partijen verkeerd begrepen wordt. Het vermijden van miscommunicaties is dus het halve werk! Als uw gesprekspartner een andere taal spreekt dan u, is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan – door deze taalbarrière kunnen er immers al snel misverstanden ontstaan. Gelukkig is er een makkelijke manier om dit te voorkomen. Een tolk zorgt ervoor dat beide partijen elkaar goed begrijpen en de communicatie soepel verloopt. Het team van de SIGV Coöperatie bestaat uit ervaren tolken die in totaal meer dan 250 talen spreken. Bent u op zoek naar een tolk Arabisch? Lees dan snel verder.

   Een prachtige maar lastige taal


   Arabisch is een van de meest gesproken talen ter wereld: er zijn maar liefst 315 miljoen mensen met Arabisch als moedertaal. Voor personen die gewend zijn aan een Germaanse taal (zoals Nederlands, Engels of Duits) of een Romaanse taal (zoals Frans of Spaans) is Arabisch meestal erg lastig om te leren. Dit komt doordat het Arabisch gebruikmaakt van een ander alfabet en van rechts naar links geschreven wordt. Ook hebben veel woorden weinig tot geen klinkers, waardoor het voor beginners lastig is om uit te spreken. Heeft u een zakenpartner, werknemer of klant die Arabisch spreekt, of wilt u graag een lezing van een Arabische spreker bezoeken? U zou natuurlijk zelf achter de Arabische lesboeken kunnen kruipen, maar het is een stuk makkelijker en sneller om een Arabische tolk in te schakelen. De SIGV Coöperatie helpt u graag bij het vinden van een geschikte tolk!

   Een Arabische tolk die bij u past


   Heeft u een Arabische tolk nodig voor een juridische kwestie? Dan is het wellicht raadzaam om te kiezen voor een tolk die gespecialiseerd is in het vertalen van juridische jargon. Ook daarvoor kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht. Wij beschikken over een groot netwerk van Arabische tolken, waaronder tolken met specialistische juridische kennis. Ook voor tolken gespecialiseerd in medische en financiële jargon kunt u bij ons terecht. Ook qua talen heeft u veel keuze. Onze tolken spreken in totaal namelijk meer dan 250 talen! Bij ons kunt u dus niet alleen kiezen voor een tolk Arabisch Nederlands, maar ook voor een tolk Arabisch die het Arabisch naar een andere taal vertaalt.

   Geen gewoon bemiddelingsbureau


   De SIGV Coöperatie is een
   bureau met beëdigde tolken en vertalers. U vertelt ons wat voor soort tolk u zoekt, en wij koppelen u aan een tolk die aan uw wensen voldoet. Wij zijn echter geen gewoon bemiddelingsbureau. In tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus hebben wij namelijk geen winstoogmerk. Hierdoor betaalt u bij ons geen bemiddelingskosten, maar betaalt u alleen voor de vergoeding van uw tolk Arabisch. Op deze manier proberen we het inschakelen van een tolk zo voordelig en dus zo toegankelijk mogelijk te houden.

   Hoeveel kost een Arabische tolk?


   Bij de SIGV Coöperatie betaalt u dus alleen de vergoeding voor uw tolk, maar
   wat kost een tolk eigenlijk? Onze tolk tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de taal en de omvang van het project. Wilt u graag een indicatie van wat het project dat u voor ogen heeft ongeveer zou kosten? Op onze website kunt u snel en eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Deze offerte is uiteraard helemaal vrijblijvend.