Tolk Amhaars nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Amhaars

   Ontvang een betrouwbare tolk Amhaars via SIGV Coöperatie

    

   Wilt u een goede tolk Amhaars inhuren tegen een scherp tarief? SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid netwerk aan tolken en vertalers in maar liefst 250 talen. Van een tolk Arabisch tot een vertaler Engels Nederlands, iedere tolk beschikt over een uitstekende beheersing van de taal zodat u perfect kunt communiceren met andere partijen. Doordat SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk handelt, geniet u van een scherp tarief voor een vertaling van hoge kwaliteit. Benieuwd wat de kosten van een tolk Amhaars zijn? Vraag meteen een offerte op maat aan via de website.

    

   Een Amhaars tolk inhuren die bij uw situatie past

    

   Het Amhaars is een Semitische taal die door maar liefst 27 miljoen mensen als eerste taal wordt gesproken en door 15 miljoen mensen als tweede taal. Amhaars wordt met name in Ethiopië gesproken, maar ook in landen als Israël, Egypte en Zweden. Na het Arabisch is het de meest gesproken Semitische taal wereldwijd. Onze tolk Amhaars zorgt ervoor dat u zowel de taal uitstekend begrijpt als dat u zich perfect kunt uitdrukken in de taal. Aangezien onze tolken beëdigd zijn, ondersteunen zij u ook graag in juridische procedures, bijvoorbeeld bij rechtszittingen.

    

   Verschillende manieren van tolken in het Amhaars

    

   SIGV Coöperatie hanteert verschillende manieren waarop de tolken in het Amhaars kunnen worden ingezet. Zo is er consecutief tolken, simultaantolken, fluisterend simultaantolken, gesprekstolken en congrestolken. Ook behoort een videotolk tot de mogelijkheden, waarbij de tolk zich identificeert met een documentenscanner. Doordat onze tolken en vertalers over een jarenlange ervaringen beschikken, zijn zij als enigen in Nederland door de overheid erkend als specialisten op dit gebied.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een tolk Amhaars

    

   De tolken Amhaars zijn inzetbaar in uiteenlopende situaties; van een 1-op-1 gesprek met een cliënt tot een presentatie op een congres met honderden medewerkers. Bovendien verzorgt SIGV Coöperatie alle apparatuur die eventueel bij de tolkdienst noodzakelijk is, zoals fluistersets en tolkcabines. Wij stellen u in staat om in iedere taal te spreken. Vraag direct een offerte op maat aan voor een tolk Amhaars.