Een professionele vertaler Nederlands Tigrinya? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tigrinya Nederland

   Betrouwbaar vertaalbureau voor een vertaling Nederlands Tigrinya

    

   Zoekt u een ervaren vertaalbureau voor een professionele vertaling Nederlands Tigrinya? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange expertise op het terrein van tolken en vertalen. Met vertalers de meest bijzondere talen weten wij iedere tekst om te zetten zodat uw boodschap helder overkomt. Zo maakt u gebruik van onze tolk Turks om een congres voor alle toehoorders verstaanbaar te maken, terwijl een vertaler Frans Nederlands uw Franse juridische documenten moeiteloos omzet. Bent u benieuwd wat onze vertaler Nederlands Tigrinya voor u kan betekenen? Of wilt u meer inlichtingen over een van de andere talen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Professionele vertaling Nederlands Tigrinya door ervaren vertalers

    

   Het Tigrinya is een Ethiopisch Semitische taal dat circa 70 procent van de bevolking in Eritrea spreekt. Het Tigrinya volk beslaat dan ook zo’n 55 procent van de inwoners in het land. De inwoners die deze taal spreken, noemt men ook wel de Biher-Tigrinya. De taal wordt met name gesproken in de hoofdstad Asmara, als in Adi Quala, Mendefera, Dekemare en Senafe Ook in Massawa en Keren spreekt men Bihre-Tigrinya. Ook de Jerbeti spreken deze taal. Deze moslims wonen in de hooglanden van Eritrea. De taal is voor buitenstaanders ingewikkeld om te begrijpen en leren; zeker voor Nederlanders. Gelukkig biedt vertaalbureau SIGV Coöperatie hierbij uitkomst. Onze tolken en vertalers zijn opgegroeid in Eritrea en kennen de cultuur door en door. Zo maken zij gebruik van de juiste spelling en grammatica, maar weten zij ook de juiste toon in een tekst te raken.

    

   Vertaling Nederlands Tigrinya voor uw vakgebied

    

   Een technische handleiding van het Nederlands in het Tigrinya laten vertalen, of een koopovereenkomst juist vanuit Tigrinya omzetten in het Nederlands? Onze gediplomeerde tolken en vertalers zijn in specifieke sectoren gespecialiseerd, waardoor zij met de juiste vaktermen uw documenten omzetten. Veelvoorkomende sectoren waarbinnen wij vertalen zijn de financiële, juridische, medische, technische en marketingbranche. U kunt hierbij denken aan arbeidscontracten, product specificaties, huwelijksaktes, medische keuringen en marketing folders of brochures.

    

   Vertaalbureau Nederlands Tigrinya voldoet aan kwaliteitsnormen

    

   SIGV Coöperatie is als enige in Nederland door de overheid erkend als specialist op het gebied van vertalen. Daarnaast beschikken wij over de hoogst haalbare certificaten binnen de vertaalsector: de ISO-9001 en ISO-17100. Deze certificaten garanderen dat de vertaalprocedures ordelijk en snel verlopen, en u van hoogstaande kwaliteitsvertalingen profiteert. Wij laten bijvoorbeeld niet alleen de vertaling door een native speaker uitvoeren, maar zorgen er ook voor dat een native speaker uw vertaling onderzoekt op eventuele onjuistheden. Zo heeft u gegarandeerd een correcte vertaling in handen. Wilt u weten wat de kosten van ons vertaalbureau Nederlands Tigrinya zijn? Vraag dan een persoonlijke offerte aan via de website.