Een professionele telefoontolk nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Telefoontolk

   SIGV Coöperatie voor een professioneel telefoontolk

    

   De globalisering neemt een steeds grotere plek in binnen het bedrijfsleven. Zeker als het gaat om de communicatie tussen cliënten, zakenpartners en leveranciers vindt dit plaats op uiteenlopende manieren. Toch is het directe telefoongesprek nog altijd essentieel. Hiermee kunt u namelijk snel basisafspraken vastleggen of complexe vraagstukken eenvoudig toelichten. Ook ontvangt u rechtstreeks antwoord wanneer u vragen heeft over een bepaalde kwestie. Daarnaast zijn telefoontolken een handige toevoeging op juridisch vlak bij het vergaderen over de inhoud van een contract of als er technische ondersteuning noodzakelijk is. Heeft u een ervaren telefoontolk nodig voor uw onderneming? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau via de website.

    

   Wat is een telefoon tolk?

    

   Bij telefoontolken voert een gespecialiseerde tolk een gesprek met minstens twee andere personen, welke met elkaar verbonden zijn door middel van een telefoon. Net als bij standaard tolken wordt de ene taal van de gesprokene mondeling (vrijwel) onmiddellijk vertaald in een andere taal. Hierdoor kunnen de gesprekspartners razendsnel met elkaar communiceren in de vorm van een gesprek. Verreweg de meeste telefoontolkdienstverlening verloopt door middel van consecutief tolken. Hierbij wacht de tolk tot de spreker uitgepraat is, voordat hij of zij de tekst vertaald voor de andere personen.

    

   Voordelen van een telefoontolk

    

   Een van de belangrijkste voordelen om gebruik te maken van een telefoon tolk is de rechtstreekse verbinding met uw gesprekspartner. Hierdoor vinden bijeenkomsten, video- en telefoonmeetings eerder plaats. Ook blijven de kosten lager, aangezien er minder reis- en verblijfkosten noodzakelijk zijn; ook voor de tolk. Verder is voor de telefoontolk enkel vaste telefoonlijn nodig, waardoor in vrijwel iedere regio ter wereld telefoontolken kan worden toegepast.

    

   Voorbeelden waarin de telefoontolk wordt toegepast

    

   Telefoontolken worden in situaties toegepast waarbij telefoneren de beste manier van communicatie tussen partijen is. Voorbeelden hiervan zijn zakelijke onderhandelingen en situaties binnen de financiële dienstverlening. Ook door de gezondheidszorg en bij noodcentrales maakt men gebruik van telefoontolken om de communicatie tussen partijen te verduidelijken. Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd op uiteenlopende terreinen, waardoor een gesprek vol vakterminologie voor onze tolken geen enkel probleem is. Specialismen van onze tolken en vertalers zijn onder meer juridisch, financieel, medisch, technisch en marketing.

    

   Kosten van een telefoontolk

    

   Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie kunt u een tolk inhuren in vrijwel iedere taal ter wereld. Van een vertaler Engels Nederlands tot een Poolse tolk, onze tolken en vertalers zetten uw tekst betrouwbaar, nauwkeurig en adequaat om in iedere gewenste taal. Daarnaast hanteren wij geen winstoogmerk binnen SIGV Coöperatie, waardoor u van extra lage prijzen geniet. Benieuwd naar de tarieven van een telefoontolk? Vraag dan gerust een offerte op maat aan via onze website.