Tekst verbeteraar nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tekst verbeteraar

   Professionele tekst verbeteraar bij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een ervaren tekst verbeteraar om uw tekst op taalfouten te laten corrigeren? SIGV Coöperatie beschikt over ervaren taalexperts die ervoor zorgen dat uw tekst prettig leesbaar en foutloos is. SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring bij het bemiddelen voor de overheid op het gebied van tolken en vertalen. Onze tolken en vertalers zijn de enigen die door de overheid als specialisten op dit terrein zijn erkend. Van een tolk Italiaans tot een vertaler Duits Nederlands, wij beschikken over tolken en vertalers in honderden talen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om uw tekst te corrigeren? Doe dan vrijblijvend een aanvraag tot een offerte.

    

   Tekst verbeteraar controleert uw tekst op taal, inhoud en/of structuur

    

   Ons vertaalbureau werkt uitsluitend met hoogopgeleide native speakers, waardoor u van een nauwkeurige tekst zonder fouten verzekerd bent. De tekst verbeteraar let op woordniveau op uw tekst, en zal bij het nakijken en verbeteren van geschreven teksten alle taal- en spelfouten verwijderen. Aan de hand van de toelichting in de tekstwolken aan de zijkant van de tekst vindt u aandachtspunten waarom een bepaalde aanpassing geopperd wordt.

    

   Tekst verbeteraar binnen uw vakgebied

    

   Onze tekst verbeteraars zijn hoogopgeleid en beschikken over meerdere specialismes. Zo houden onze tekst verbeteraars bij het corrigeren van teksten rekening met de vakterminologie. Niet alleen Nederlandse teksten gecorrigeerd worden, maar ook Engelse teksten worden verbeterd. Meer weten over onze diensten als text verbeteraar? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan.