Tekst internet - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   De juiste tekst op internet

   Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder internet. De juiste tekst op internet helpt u om makkelijker door uw klanten gevonden te worden.

   Uw potentiële klanten zoeken vaak als eerst op internet als ze een product willen aanschaffen of een dienstverlener zoeken. Het is daarom belangrijk om bovenin de zoekresultaten van de bekende zoekmachines te komen. Hoe zorgt u voor een optimale tekst op internet om gevonden te worden? En hoe kan een vertaalbureau daarbij helpen?

   Zoekwoorden in uw tekst op internet

   De teksten op uw website moeten de juiste zoekwoorden bevatten om gevonden te worden door een zoekmachine. U kunt echter niet een pagina simpelweg vol zetten met deze zoekwoorden, dat soort teksten worden genegeerd door de zoekmachines. Gespecialiseerde bedrijven in SEO, Search Engine Optimization helpt u bij het vinden van de juiste zoekwoorden en het schrijven van een geschikte tekst. Als uw onderneming een tolk Engels aanbiedt, dan schrijft u een interessant tekst die regelmatig de woorden tolk en Engels bevat samen met verwante woorden, zoals taal en gesprek. Als u uw website ook in het Engels of Duits wil aanbieden, laat u uw teksten vertalen door een vertaler Nederlands Engels of Nederlands Duits die ook ervaring heeft met SEO.

   Een opvallende tekst op het internet

   Een internetgebruiker wil in enkele zinnen kunnen zien of de website relevant is voor hem of haar. U bindt deze lezer met korte teksten, die direct to-the-point komen. In deze eerste alinea moet u de lezer overhalen om verder te lezen. Dat kan door een teaser te gebruiken, een vraag te stellen of in het kort te vertellen wat iemand kan leren van uw tekst. Ook deze korte tekst moet door een ervaren vertaler worden vertaald voor het beste effect. U heeft de grootste kans op bestellingen, als bezoekers langer op uw website blijven.