Professioneel technisch vertaalbureau nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Technische vertalingen

   Technische vertalingen van topniveau bij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een betrouwbaar vertaalbureau voor technische vertalingen van uw documenten? SIGV Coöperatie ondersteunt de technische sector bij het vertalen van technische documenten. Onze tolken en vertalers beschikken over een jarenlange ervaring en zijn als enigen in Nederland door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. SIGV Coöperatie levert vertalingen in honderden talen; van een tolk Turks tot een vertaler Frans Nederlands. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan meteen een offerte op maat voor ons technisch vertaalbureau aan via onze website.

    

   Wat zijn technische vertalingen?

    

   Bij technische vertalingen gaat het om het omzetten van een technisch document naar een andere taal, zoals het Engels of het Duits. Voorbeelden van technische documenten zijn handleidingen, installatie-instructies, technische specificaties of documentatie die betrekking heeft op de veiligheid. Het belangrijkste verschil tussen een technische vertaling en een reguliere omzetting in een andere taal is de gespecialiseerde vakkennis van de tolken en vertalers. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken naast de taalopleiding over een uitgebreide kennis van een of meer technische vakterreinen, zoals milieutechnologie, elektrotechniek of machinebouw.

    

   Foutloze technische vertalingen voor correcte toepassingen

    

   Een fout binnen een technische vertaling kan verstrekkende gevolgen met zich meebrengen. Daarom werken de tolken en vertalers van ons technisch vertaalbureau met precisie en vindt er altijd een tweede lezing door een revisor plaats. Op deze manier worden eventuele onnauwkeurigheden direct uit de vertaling gefilterd. Doordat onze tolken en vertalers van de terminologie binnen uw sector op de hoogte zijn, gebruiken zij niet alleen de correcte terminologie van uw vakgebied, maar is de tekst ook begrijpelijk te lezen.

    

   Gecertificeerd technisch vertaalbureau levert hoogstaande kwaliteit

    

   SIGV Coöperatie beschikt over strikte certificaten om technische vertalingen van hoge kwaliteit te garanderen. Zo beschikken wij ten eerste over het ISO-17100 certificaat. Deze norm houdt in dat wij uitsluitend werken met native speakers. Deze tolken en vertalers zijn geboren en getogen in het land van uw vertaalaanvraag. Dit betekent dat binnen uw technische vertaling de juiste tone of voice wordt aangeslagen, zodat de vertaling uitstekend bij de doelgroep past. Een letterlijke vertaling slaat namelijk veelal de verkeerde toon aan, wat zelfs kwetsende gevolgen kan hebben. Ook beschikt SIGV Coöperatie over het ISO-9001 certificaat, waarmee wij een correcte vertaling realiseren die op tijd wordt geleverd. De revisor loopt de tekst nog eens na en dankzij de aangewezen projectcoördinator wordt de planning goed bijgehouden. Bovendien kunt u altijd bij een vaste contactpersoon terecht voor vragen en opmerkingen.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons technisch vertaalbureau

    

   Wilt u graag een technische handleiding laten vertalen van het Nederlands naar het Pools, of zoekt u een technisch vertaalbureau voor het correct omzetten van veiligheidsvoorschriften van het Engels naar het Nederlands? De ervaren tolken en vertalers van SIGV Coöperatie staan voor u klaar om u van een nauwkeurige vertaling te voorzien. SIGV Coöperatie werkt zonder winstoogmerk, zodat u een vertaling van hoogstaande kwaliteit tegen een eerlijk tarief ontvangt. U krijgt dus niet te maken met onverwachte indirecte kosten als de overheadkosten. Onze tolken en vertalers zijn tevreden met hun tarief en hebben het verzorgen van een professionele technische vertaling als prioriteit. Voor de kosten van onze technische vertalingen neemt u contact met ons op of vraagt u gelijk een offerte op maat aan via de website.