SIGV Coöperatie voor uw technische vertalingen
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Technische vertalingen

   Professionele technische vertalingen via SIGV Coöperatie

    

   Technische vertalingen nodig voor uw bedrijf? De constante innovatie binnen de technologie zorgt voor een voortdurende beweging in nieuwe richtingen. Hierdoor staat de techniek op geen enkel moment stil. Hetzelfde geldt voor de technische vertalers van SIGV Coöperatie. Ons vertaalbureau werkt uitsluitend samen met tolken en vertalers die hoogopgeleid zijn en continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied. Voor iedere specialisatie kan ons vertaalbureau technische vertalingen leveren, in meer dan 250 talen. Van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk inhuren om een congres in het Chinees voor de toehoorders te verduidelijken. Meer weten over de werkwijze voor de technische vertalingen bij SIGV Coöperatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Een technische vertaling met de juiste vakterminologie

    

   Een correcte technische vertaling herkent u direct aan het consequent juiste gebruik van vakterminologie en een actuele kennis van zaken. De tekst loopt vloeiend, is inhoudelijk goed leesbaar en blijft, ondanks eventueel ingewikkelde onderwerpen, toch logisch. Dankzij een jarenlange ervaring op het terrein van technisch vertalen beschikt SIGV Coöperatie over een uitgebreid netwerk aan professionele tolken en vertalers in uiteenlopende sectoren en vakgebieden. U kunt hierbij denken aan de transport en logistiek, de chemische industrie, de land-, bos- en tuinbouw of de lucht- en scheepvaart. Door de grote schare aan cliënten binnen de verscheidene organisaties groeit de technische kennis met iedere vertaling.

    

   Voorbeelden van technische vertalingen

    

   Onze competente technische vertalers schrijven dagelijks aan een uiteenlopende selectie aan technische vertalingen. Een kleine greep uit het soort technische documenten dat zij in een andere taal omzetten, zijn softwareprogramma’s, voorschriften voor op de werkvloer, technische handleidingen voor programma’s, documenten binnen de transport en logistiek en gebruiksaanwijzingen voor machines. Naast reguliere vertalers bieden wij ook beëdigde vertalers aan, zodat de documenten ook als rechtsgeldig worden beschouwd bij officiële instanties in het buitenland. SIGV Coöperatie rekent daarbij geen bemiddelingskosten. U betaalt enkel de kosten voor de vertaler. Hierdoor blijven de prijzen van de technische vertaling laag. Wilt u meer inlichtingen over het technisch vertalen? Vraag dan direct een offerte op maat aan bij SIGV Coöperatie via de website.