Wat zijn de tarieven van een vertaling? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tarieven vertaling

   Hoeveel kost een vertaling eigenlijk?

    

   Op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau voor een vertaling van uw koopovereenkomst, algemene voorwaarden of brochure? Dankzij de jarenlange ervaring van SIGV Coöperatie ontvangt u razendsnel een nauwkeurige vertaling van uw document door onze professionele tolken en vertalers. Wij hanteren hierbij geen winstoogmerk, waardoor onze tarieven voor een vertaling voordelig zijn. Bent u benieuwd naar de kosten van ons vertaalbureau voor uw document? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Tarieven van een vertaling per woord

    

   SIGV Coöperatie hanteert geen vertalen tarief per uur, maar een tarief voor een vertaling per woord. Zo stellen wij de kosten voor een vertaling vast aan de hand van de hoeveelheid woorden welke een document bevat. Deze hoeveelheid vermenigvuldigen we vervolgens met een vastgesteld bedrag per woord. De prijs van de vertaling per woord hangt af van de talencombinatie, het vakgebied waarover het document gaat en de grootte van het document. De kosten van ons vertaalbureau zijn scherp ten opzichte van de kwaliteit en snelheid die onze tolken en vertalers bieden.

    

   De talencombinatie bij de tarieven van een vertaling

    

   De kosten van ons vertaalbureau zijn afhankelijk van het vraag en aanbod. Wilt u bijvoorbeeld een vertaalbureau Engels of een vertaler Duits Nederlands inschakelen, dan zijn hiervoor meer vertalers beschikbaar dan voor een tolk Arabisch. Het tarief van een vertaling kan dan ook variëren per het soort taal waarin u het document wilt laten omzetten.

    

   Het vakgebied en de tarieven van een vertaling

    

   Net als bij de taalkeuze, speelt ook het soort document een rol. Gaat het om een algemene folder waarbij voor de vertaling geen specialistische kennis nodig is? Of wilt u een technische handleiding door een professionele vertaler van SIGV Coöperatie laten vertalen? Hoe meer de tolk of vertaler gespecialiseerd dient te zijn, des te minder personen beschikbaar zijn voor een vertaling. De kosten van ons vertaalbureau zijn in dat geval hoger dan bij een algemene vertaling.

    

   De grootte van het document en de kosten van ons vertaalbureau

    

   De omvang van het te vertalen document is van invloed op de tarieven van de vertaling. Laat u een document met een grote hoeveelheid woorden door ons vertalen? Wij hanteren in dat geval een korting op de totaalprijs voor de vertaling.

    

   De snelheid van de vertaling en de daarbij behorende kosten voor de vertaling

    

   Zoekt u een vertaalbureau dat uw document met spoed kan vertalen? Over het algemeen kan een vertaler circa 2000 woorden per dag vertalen. Als u dus een document van 4000 woorden door SIGV Coöperatie wilt laten vertalen, zal ik ongeveer twee dagen de tijd kosten. Wilt u echter het document in één dag vertaald hebben, dan schakelen wij twee vertalers in. Dit houdt dan wel in dat de kosten voor de vertaling hoger zullen zijn.

    

   Langdurige samenwerkingen met onze cliënten

    

   SIGV Coöperatie heeft zich in Nederland gevestigd als een betrouwbare partner voor het tolken en vertalen tussen verschillende talen. Als enigen in Nederland zijn wij door de overheid erkend als specialisten op het terrein van tolken en vertalers. Ons uitgebreide netwerk aan tolken en vertalers beschikt over een jarenlange ervaring met het verduidelijken van de communicatie tussen partijen. Hierdoor maken zowel kleine als grote organisaties al lange tijd gebruik van onze diensten. De voordelen van een vaste samenwerking met SIGV Coöperatie zijn de vaste tarieven voor de vertaling, de betrouwbaarheid en consistentie van de vertaling en een sneller vertalingsproces, doordat de afspraken tussen tolk en cliënt vrijwel direct helder zijn. Hierdoor gaat geen kostbare tijd verloren voor het creëren van de vertaling.

    

   SIGV Coöperatie voor vertalingen in honderden talen

    

   SIGV Coöperatie levert vertalingen in vrijwel alle talen van de wereld. Naast veelvuldig toegepaste talen als Engels, Spaans en Duits kunt u bij ons terecht voor specifieke talen die minder voorkomen. Vraagt u zich af wat de tarieven voor een vertaling van uw document zijn? Of weet u niet zeker welke taal in een bepaalde regio gesproken wordt, waarvoor u een vertaling zoekt? Schroom dan niet om contact op te nemen met SIGV Coöperatie via de website.