Alles wat u moet weten over de taal van Egypte | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Ga aan de slag met de taal van Egypte

   De taal van Egypte is een taal die niet veel mensen kennen. Het is daarom een van de redenen waarom u deze taal aan uw werkzaamheden toe zou moeten voegen. U kunt een groot aantal mensen bereiken door de teksten te vertalen in de gewenste taal. Als vertaalbureau zorgt u voor een nog betere basis. Maar waarom is de Egyptische taal dan een taal om toe te voegen? En wat moet u hier allemaal over weten? Onderstaande informatie helpt u op weg.

   De reden voor de taal van Egypte

   Als vertaler is het altijd goed om nieuwe talen te leren. Veel talen worden over heel de wereld gesproken, terwijl anderen juist een kleinere doelgroep bereiken. Bedrijven en ondernemers zijn echter te allen tijde op zoek naar professionals die teksten kunnen vertalen om in een bepaald land te publiceren. Zo ook met de taal van Egypte. Het helpt u om een onderscheid te maken van de concurrenten binnen het werkveld en het geeft u veel extra opdrachten. Daarbij bent u ook nog eens internationaal werkzaam!

   Meerdere talen in het land

   In Egypte spreken inwoners allemaal een andere taal. Als eerste is er de Egyptische taal zelf, maar ook het Arabisch wordt door een grote hoeveelheid gesproken. Door beide talen van Egypte toe te voegen aan uw dienstverlening, heeft u de mogelijkheid om alleen in het land zelf al ruim 97 miljoen mensen te bereiken. Daarbij spreekt een groot deel van de wereld ook Arabisch, waardoor u ook naar andere landen uit kunt wijken. Bedrijven kunnen u dus inhuren om al deze mensen te bereiken en hun producten en diensten aan te bieden.

   Rekening houden met de religie

   Daarbij is de taal van Egypte ook een belangrijk onderdeel van de religie in het land. Veel mensen hangen de islam aan, waarvan het overgrote deel het soennisme aanhangt. De Koptische-Orthodoxe kerk is de grootste christelijke stroming in het land. Door middel van taal brengt men de geloofsovertuigingen over. Het is als vertaler aan te raden om u te verdiepen in de religie in Egypte, zodat u uw respect kunt uiten. De cultuurverschillen moet u immers op een goede manier doorvoeren in de teksten, zonder hierbij een andere groep buiten te sluiten.

   Een hulpmiddel voor alle inwoners

   In Egypte is taal een handig hulpmiddel om zo veel mogelijk gedaan te krijgen. Als vertaler Nederlands Engels kunt u een overstap maken naar een van de talen van het land, om ook deze mensen op een goede manier te helpen. Of het nu gaat om het communiceren met bedrijven of tijdens juridische zaken, alles is mogelijk als u uw kwaliteiten inzet en u kunt een verschil bieden aan de inwoners van het land. Nog voordat u het weet, heeft u succesvolle vertalingen afgeleverd aan de bevolking van Egypte.