Syrische tolk nodig voor vergaderingen? - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Syrische tolk

   In Syrië worden diverse talen gesproken. De officiële en tevens meest gesproken taal van Syrië is Arabisch. In het land worden er diverse dialecten gesproken, waaronder Syrisch Arabisch. Daarnaast wordt er ook Koerdisch, Aramees en Armeens gesproken. Bent u op zoek naar een tolk die een of meerdere van deze talen beheerst en u kan helpen bij het voeren van een gesprek of het bijwonen van een evenement? In dat geval bent u bij SIGV aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte Syrische tolk. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

   Professionele Syrische tolken met jarenlange ervaring

   Als u met een tolk in zee gaat, wil u natuurlijk zeker weten dat hij of zij alles juist vertaalt. Dat kunt u zelf immers niet of nauwelijks controleren! Bij de SIGV Coöperatie hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We beschikken over een groot netwerk van tolken, die allemaal uitgebreid geschoold zijn en ervaring hebben in hun vak. Onze Syrische tolken kennen hun taal van binnen en van buiten en zijn in staat om hun taal razendsnel voor u te vertalen, zonder daarbij in te boeten aan nauwkeurigheid. Onze tolken zijn daarnaast allemaal beëdigd. Dit betekent dat zij voor de rechter een eed hebben afgelegd waarin zij hebben beloofd alles naar waarheid te vertalen en om geheimhouding te betrachten. Hierdoor kunnen onze tolken ook worden ingezet voor het vertalen van bijvoorbeeld juridische procedures.

   De verschillende soorten vertolking

   Een tolk kan op verschillende manieren te werk gaan. Zo kan er allereerst voor simultaan tolken worden gekozen. In dat geval worden de woorden van de spreker onmiddellijk vertaald op het moment dat deze worden uitgesproken. De tolk kan hiervoor gebruikmaken van een draadloos communicatiesysteem. Deze manier van tolken komt bijvoorbeeld van pas bij het vertalen van een toespraak of lezing. Ten tweede kan er gebruik worden gemaakt van consecutief tolken. In dat geval vertaald de tolk de woorden van de spreker achteraf, bijvoorbeeld na elke paar zinnen. De tolk geeft dan een korte samenvatting van wat er is gezegd. Deze manier van tolken wordt vooral gebruikt bij het vertalen van een gesprek.

   Wij spreken meer dan 250 talen

   Bent u naast een tolk Syrisch Nederlands op zoek naar een tolk voor een andere taal? Ook daarvoor kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht. Onze tolken spreken in totaal meer dan 250 talen – bij ons vindt u dus altijd wel een tolk die uw taal spreekt! Of u nu op zoek bent naar een tolk Indonesisch, een tolk Bulgaars of een tolk Spaans – neem gerust contact met ons op!

   Onze tarieven

   De SIGV Coöperatie is anders dan andere bemiddelingsbureaus. Bij ons betaalt u namelijk geen bemiddelingskosten, maar betaalt u enkel voor de vergoeding van uw Syrische tolk. Hoeveel die vergoeding bedraagt, is onder andere afhankelijk van de omvang van het project, het type vertolking en de taal waarnaar moet worden vertaald. Wilt u graag weten hoeveel uw project ongeveer zal kosten? Op onze website kunt u eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend! Heeft u een vraag over onze diensten en/of onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 030 737 11 08 of info@sigvcooperatie.nl.