Spoed Engels - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Met spoed Engels laten vertalen

   Soms kan een vertaling niet wachten. Omdat anders een kans voorbij gaat of omdat u snel ergens op moet reageren. Wij vertalen voor u met spoed Engels.

   Als u haast heeft met een vertaling, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Of u nu een tekst met spoed van Engels naar het Nederlands wil laten vertalen of juist andersom, onze vertalers Nederlands Engels voor u klaar. Soms kunnen we u zelfs dezelfde dag nog een vertaling aanleveren. Langere teksten vertalen duurt iets langer. Ook heeft ons vertaalbureau met spoed een tolk Engels of congrestolk beschikbaar.

   Wanneer is een spoed Engelse vertaling nodig?

   Soms is tijd letterlijk geld of kan een kans voorbij gaan als u te lang wacht met een reactie. Dan is het fijn als iemand u helpt alle informatie zo snel mogelijk te begrijpen door een vertaling aan te leveren. Werkt u samen met een Spaanse of Franse partner en moet u direct op een offerte reageren? Vertaal de offerte naar het Engels en u weet beter wat de offerte inhoudt. Ook kunnen we met spoed uw offerte naar het Engels vertalen, zodat u uw potentiële klant nog voor de deadline een voorstel kunt doen. We kunnen ook afwijken van Engels en uw teksten naar elke andere gewenste taal vertalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

   Hoe werkt een spoed vertaling Engels?

   Voor een spoedvertaling neemt u zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt bellen voor overleg of een mail sturen met als onderwerp spoed. Stuur de tekst die vertaald moet worden mee en de opdracht, bijvoorbeeld ‘translate van Spaans naar Engels’ of ‘vertaal deze offerte naar het Engels’ en vertel ons wanneer u de vertaling uiterlijk nodig heeft. Wij maken direct een offerte en bevestigen of de gevraagde deadline haalbaar is. Na ontvangst van uw akkoord voor de offerte gaan we aan de slag. U ontvangt voor de afgesproken deadline de vertaling per mail.

   Hoe is de kwaliteit als ik met spoed Engels laat vertalen?

   Ondanks dat wij uw tekst met spoed vertalen, is het geen haastwerk. Uw vertaling wordt nog steeds gemaakt door een ervaren en erkende vertaler en gecorrigeerd door een revisor. Het is dus geen haastwerk, maar onze vertalers laten alles uit hun handen vallen om direct aan uw vertaling te gaan werken. Bij een grote vertaalopdracht gaan meerdere vertalers tegelijk voor u aan het werk.