Spaanse woorden leren - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Spaanse woorden leren met uw smartphone

   Een nieuwe taal leren is best lastig. Maar nu kunt u met een app op uw smartphone Spaanse woorden leren en kan u zich in Spanje beter verstaanbaar maken.

   Spaans is een belangrijke taal in de wereld. Het is een van de meest gesproken talen. Als u ook Spaans wil leren dan zijn hiervoor diverse handige apps beschikbaar. Van elke dag een aantal nieuwe Spaanse woorden om te leren tot grammaticalessen. Maar wat is de beste app om Spaans te leren en wat kost het?

   Spaanse woorden leren met een app

   Met een app is het eenvoudig om elke dag korte tijd met een nieuwe taal bezig te zijn. De meeste apps bieden elke dag een nieuwe les aan om woordjes Spaans te leren. U leert een taal beter als u er elke dag even mee bezig bent dan wanneer u er een keer per week een paar uur in steekt. Een app maakt dat makkelijk. Natuurlijk moet u niet verwachten dat u met een app zo goed Spaans leert dat u vertaler Nederlands Spaans of tolk Spaans kunt worden, maar de basis van Spaanse woorden voor op vakantie iets te kunnen bestellen. Voor echte vertalingen van hoge kwaliteit huurt u een tolk in of neemt u een vertaalbureau in de arm.

   Wat is de beste Spaans leren app?

   Om Spaans te leren zijn diverse apps beschikbaar. Van gratis apps die alleen Spaanse woorden aanleren tot apps waarbij u ook basiskennis van de Spaanse grammatica leert. De bekendste app is Duolingo. Met deze app kunt u verschillende talen leren, waaronder Spaans. Deze app werd in 2019 uitgeroepen tot de beste app om een nieuwe taal te leren. Met deze app leert u ook de uitspraak van de Spaanse woorden online. Het nadeel van deze app is dat u vanuit het Engels Spaans moet leren. Nederlands Engels is nog niet beschikbaar.