Sollicitatiebrief in het Engels - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een sollicitatiebrief in het Engels laten vertalen

   Voor uw carrièrestap in het buitenland kan een sollicitatiebrief in het Engels niet ontbreken. Laat uw brief met succes vertalen door een ervaren vertaler.

   Als u op zoek bent naar een nieuwe baan in het buitenland dan komt u niet ver met een Nederlandse sollicitatiebrief. Hoe goed u ook schrijft, uw potentiële nieuwe werkgever zal uw brief niet begrijpen. Spreekt u wel Engels of een andere taal, maar twijfelt u of uw kennis voldoende is om een goede sollicitatie brief in het Engels te kunnen schrijven? Laat uw sollicitatiebrief dan vertalen door een erkend Engels vertaalbureau. SIGV heeft vertalers Nederlands Engels die uw sollicitatiebrief in het Engels of elke andere taal kunnen schrijven. Ook kunt u een tolk Engels inhuren voor uw sollicitatiegesprek.

   Uw sollicitatiebrief correct in het Engels vertalen

   Een werkgevers ontvangt op een vacature vaak meerdere sollicitaties. Om een eerste selectie te maken worden de CV’s en sollicitatiebrieven met fouten als eerste uit de selectie gehaald. Een foutloze sollicitatie brief in het Engels is dus essentieel. Zelfs kleine fouten kunnen er al voor zorgen dat u niet wordt uitgenodigd. Maar hoe schrijft u dan een motivatiebrief in het Engels? Als u gewend bent om in het Engels te schrijven, kunt u direct beginnen met uw sollicitatiebrief in het Engels. Deze kunt u vervolgens na laten kijken door een ervaren vertaler om zeker te weten dat uw brief geen fouten bevat. U kunt ook uw motivatie in het Nederlands schrijven en vervolgens uw in het Engels laten vertalen. Ook uw stage sollicitatiebrief in het Engels vertalen we zo voor u.

   Een sollicitatiebrief in een andere taal laten vertalen

   Ook voor een sollicitatiebrief in een andere taal kunt u terecht bij SIGV vertalers. Wij vertalen met plezier uw sollicitatiebrief in het Duits of helpen u bij het schrijven van uw sollicitatiebrief in het Spaans. Onze vertalers begrijpen hoeveel tijd u heeft gestoken in de beste sollicitatiebrief en daarom doen ze hun best om uw stijl en motivatie zo goed mogelijk te vertalen, bijvoorbeeld voor uw sollicitatiebrief in het Frans. Voor uw sollicitatie voor een baan in Frankrijk kunt u een sollicitatiebrief voorbeeld in het Frans zoeken, maar dan krijgt u een minder persoonlijke brief. Door uw eigen brief te laten vertalen door een ervaren vertaler Nederlands Frans komt uw motivatie beter over. Wij passen uw motivatiebrief voor specifieke doelgroepen aan, zodat u bij elke functie een passende brief stuurt.