Sofware vertaling nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Software vertaling

   Professionele software vertaling door SIGV Coöperatie

    

   De IT sector is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven. De software binnen de branche maakt voortdurend innovatieve ontwikkelingen door, die u continu dient bij te benen. Voor software leveranciers is het daarbij het eenvoudigst als vertalers binnen de broncode van de software aan het werk kunnen gaan. SIGV Coöperatie werkt daarom samen met tolken en vertalers die kennis en ervaring hebben binnen de IT-branche, zij weten moeiteloos programmeercode en teksten te onderscheiden. Benieuwd naar onze werkwijze en tarieven voor een software vertaling? Vraag dan gerust een persoonlijke offerte aan via de website.

    

   Een software vertaling implementeren

    

   Voor software vertalen is niet alleen een juiste tekst van belang; wat veelal aanzienlijke tijd inneemt is de implementatie van de software vertaling. Ons vertaalbureau werkt samen met ervaren vertalers die ervaring hebben met andere projecten. Hierdoor denken wij met u mee om een geschikte implementatie te vinden en vertalen wij geregeld in de back-end van uiteenlopende applicaties. Ook hebben wij ervaring met XML-bestanden in samenstelling met een vertaalgeheugen of het omzetten van een tekst met een vertaaltool, waaronder WebTranslateIt. Bij het vertalen van software naar het Nederlands, Engels of een andere taal houden wij vanzelfsprekend rekening met het gebruikersgemak. Ook worden wij veelal ingeschakeld door cliënten om ook een marketing vertaling uit te voeren voor de al vertaalde software in het bedoelde land.

    

   Vraag een offerte aan voor software vertalen

    

   SIGV Coöperatie onderscheidt zich van andere bemiddelingsbureaus door het feit dat wij geen bemiddelingskosten rekenen. Slechts de daadwerkelijke kosten die de vertaler Nederlands Engels of de tolk Turks maakt, hoeft u te vergoeden. Hierdoor hanteren wij voordelige prijzen voor een vertaling van uw software. Zodra u een aanvraag bij ons doet voor een software vertaling, gaan wij direct op zoek om de vertaler die het beste bij uw profiel past te selecteren. Deze vertaler kent de doeltaal door en door en is ervaren binnen de IT-sector. Wij werken snel, klantgericht en met het oog op innovatie. Meer weten over de kosten van een software vertaling binnen uw situatie? Vraag dan direct een offerte op maat aan via de website.