Social media kanalen vertalen naar onze taal? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Social media kanalen met onze taal wereldwijd verstaanbaar maken via SIGV Coöperatie

   Hoe kunt u uw social media kanalen in onze taal als het Nederlands omzetten naar een wereldtaal als het Engels of Spaans? Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn; tegenwoordig kunt u niet meer om de kracht van de sociale media heen als u uw bedrijf op de kaart wilt zetten. Zeker wanneer u uw onderneming wilt laten groeien buiten de Nederlandse landsgrenzen, is social media inzetten als bedrijf een must. Vertaalbureau SIGV Coöperatie brengt u in contact met ervaren tolken en vertalers om uw boodschap zo helder mogelijk over te brengen. Ons vertaalbureau wordt voor uiteenlopende doeleinden ingezet, van een congrestolk om een speech voor alle toehoorders verstaanbaar te maken tot een vertaler Nederlands Spaans die uw brochures, website of social media kanalen van onze taal naar het Spaans vertaalt. Neem contact op via de website voor meer informatie.

   Het inzetten van social media als bedrijf met een duidelijk plan van aanpak

   Als u met uw bedrijf internationaal succes wilt bereiken, is social media een uitstekend instrument om in te zetten. De invloed van sociale media kanalen is aanzienlijk, zeker wanneer het een jongere doelgroep betreft. U doet uw onderneming tekort als u vrijwel geen gebruik van de mogelijkheden maakt, of enkel uw sociale media kanalen in onze taal of het Engels bijhoudt. SIGV Coöperatie helpt u met de online presentatie van uw onderneming in andere talen. Wij stellen een doordacht plan van aanpak op, hebben verstand van de markt waarin u opereert en bieden professionele vertalingen van native speakers. Deze taalexperts zijn geboren in het land van doeltaal, waardoor zij cultuur- en nuanceverschillen moeiteloos in de teksten meenemen. Hierdoor voelt uw doelgroep zich aangesproken en zijn zij sneller geïnteresseerd in uw product.

   Kies de juiste social media kanalen om uw bedrijf in te zetten 

   Voordat u social media kanalen voor uw bedrijf gaat inzetten, is het eerst van belang dat u grondig onderzoek doet binnen uw sector. Weet wat u met uw bedrijf op de social media kanalen wilt bereiken en bekijk bijvoorbeeld op Twitter hoe er over uw onderneming gesproken wordt. Hoe wilt u bovendien de social media kanalen voor uw bedrijf inzetten? Bedrijven gebruiken Twitter veelal voor de webcare, waarbij een team reageert op vragen of klachten van klanten. YouTube is een uitstekend middel om productinformatie te geven, terwijl Facebook handig is voor marketingdoeleinden. Op LinkedIn werkt u aan recruitment of discussieert u mee over verschillende onderwerpen. Onderzoek daarbij welke sociale media kanalen met name in uw doelland populair zijn.

   Investeren in social media kanalen vertalen zorgt voor succes 

   Om een goede relatie met uw klanten op te bouwen en sociale media accounts bij te houden dient u tijd en capaciteit vrij te houden. Social media kunt u zien als een online receptionist, waarbij u zo professioneel mogelijk wilt overkomen bij uw doelgroep. Met de juiste content wilt u opvallen ten opzichte van de concurrentie. Om ervoor te zorgen dat uw doelgroep nauw bij u aansluit, zet u voor vertalingen de vakkundige vertalers van SIGV Coöperatie in. Neem vrijblijvend contact op via de website voor de mogelijkheden.