Professioneel Slowaaks vertaalbureau bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Slowaaks vertaalbureau

   Tolk Slowaaks

   Wilt u uw zaken uit te breiden naar Slowakije of heeft u al een zaak in Slowakije opgestart en heeft u nood aan een tolk Slowaaks om uw website of documenten te vertalen? Ons vertaalbureau heeft een tolk Slowaaks voor elke opdracht. Bij ons vindt u snel en eenvoudig een tolk Spaans, een vertaler Frans Nederlands of een tolk Slowaaks. Onze vertalers werken de taalbarrières weg en zorgen voor een correcte, vlotte vertaling van uw teksten, zodat er geen misverstanden ontstaan tussen u en uw zakenrelaties of klanten.

    

   SIGV Coöperatie voor een professioneel vertaalbureau Slowaaks

    

   Bent u op zoek naar een Slowaaks vertaalbureau voor een nauwkeurige vertaling? SIGV Coöperatie is uw ervaren vertaalpartner, welke als enigen in Nederland door de overheid is erkend. Al jarenlang bemiddelen wij voor de overheid in het tolken en vertalen. Bovendien werkt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk. Het leveren van een professionele vertaling tegen een eerlijk tarief staat bij ons voorop. We bieden tolken en vertalers in meer dan 250 talen aan. Van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Turks. Wilt u meer weten over onze diensten als vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

    

   Uiteenlopende vertalingen van ons Slowaaks vertaalbureau

    

   Sinds Slowakije in 2004 tot de Europese Unie is toegetreden, doen steeds meer bedrijven zaken met het land. Om actief te zijn op de Slowaakse markt, is het echter essentieel dat u zich verstaanbaar maakt in het Slowaaks. Het Slowaaks wordt door circa zeven miljoen mensen gesproken. Niet alleen in Slowakije spreekt men Slowaaks, maar ook in Tsjechië, Oostenrijk, Servië, Hongarije, Kroatië en Roemenië. Ons vertaalbureau Slowaaks heeft een ruime ervaring met het vertalen van teksten van het Nederlands naar het Slowaaks en omgekeerd. Wij zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan in de communicatie, zodat u op een uitstekende wijze zaken kunt doen in Slowakije.

    

   Slowaaks vertaalbureau met native speakers

    

   Bij SIGV Coöperatie zijn uitsluitend native speakers werkzaam. Deze tolken en vertalers zijn geboren en opgegroeid in Slowakije, waardoor zij niet alleen de taal maar ook de cultuur door en door kennen. Hierdoor houden ze bij de woordkeuze rekening met de juiste nuances en tone of voice van de tekst, wat de vertaling ten goede komt. Het soort document speelt hierbij uiteraard ook een rol. Een juridisch document wordt zeer objectief en letterlijk vertaald, terwijl een marketingtekst met een groter gevoel voor cultuur wordt vertaald.

    

   Slowaaks vertaalbureau voor uiteenlopende doeleinden

    

   De tolken en vertalers van SIGV Coöperatie zijn hoogopgeleid en beschikken over diverse specialismes, waardoor de vertalingen inhoudelijk kloppen met de juiste vaktermen. Specialismen die veel voorkomen bij ons Slowaaks vertaalbureau zijn juridische, financiële, marketing, medische en technische documenten. Voorbeelden zijn technische handleidingen, product specificaties, jaarverslagen, Slowaakse arbeidscontracten, wetenschappelijke artikelen van medisch specialisten of bijsluiters voor patiënten. Naast officiële documenten bent u bij ons ook op de juiste plek voor commerciële teksten op de website. Onze native speakers begrijpen de gevoelswaarde van de brontekst en zorgen ervoor dat de webtekst optimaal aansluit bij de doelgroep. Bovendien houden zij rekening met de zoekmachineoptimalisatie, waardoor u zoveel mogelijk conversies op uw website ontvangt.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij het Slowaaks vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie helpt dagelijks zowel kleine als grote organisaties bij het vertalen van hun documenten voor een zo duidelijk mogelijke communicatie. We denken met u mee om de taalverschillen te overbruggen, zodat u het maximaal potentieel uit uw bedrijf kunt halen. Vraag direct een offerte op maat aan voor een vertaling van ons Slowaaks vertaalbureau.