Laat uw scriptie vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Scriptie vertalen

   Professioneel uw scriptie vertalen door SIGV Coöperatie

    

   De scriptie vormt het laatste deel van uw studie. Alle kennis die u heeft vergaard in de afgelopen jaren past u toe in de scriptie bij uw academische opleiding. Een scriptie schrijven betekent veel onderzoek, urenlang zwoegen voor de juiste woorden en de nodige stukken herschrijven. Uiteindelijk heeft u de scriptie verdedigd voor de commissie en bent u geslaagd. Door de globalisering worden echter niet alleen universiteiten internationaler; ook wanneer u op zoek gaat naar een baan in het buitenland, kan een vertaling van uw scriptie in het Engels uitkomst bieden. SIGV Coöperatie kan u hierbij ondersteunen. Ons vertaalbureau beschikt over een breed netwerk aan tolken en vertalers in honderden talen. Vraag gerust een persoonlijke offerte aan voor meer informatie een vertaler of tolk inhuren.

    

   Een scriptie vertalen door native speakers in uw vakgebied

    

   Bij SIGV Coöperatie zijn uitsluitend moedertaalsprekers werkzaam die de door u gekozen taalcombinatie tot in de puntjes beheersen. Doordat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur, weten zij het taalgevoel en nuances op een aangename wijze in de scriptie aan te brengen. Hierdoor raken zij de juiste toon bij de lezer. Bovendien zijn onze taalexperts gespecialiseerd in meerdere vakgebieden, zodat zij moeiteloos uw vakjargon toepassen bij de thesis vertaling. Voorbeelden van specialisaties binnen SIGV Coöperatie zijn rechten, geneeskunde, software en IT, techniek, marketing en financiën.

    

   Scriptie vertalen en redigeren

    

   Wilt u liever zelf uw scriptie vertalen, dan kan SIGV Coöperatie u taaltechnisch ondersteunen. Zodra u de scriptie in het Engels vertaald, redigeren wij de tekst en geven wij tips over de content. Zo gebruikt u uw eigen kennis en achtergrond om de scriptie zoveel mogelijk qua inhoud te vertalen, terwijl het document voor u nakijken. Dit is voor u voordeliger dan dat wij de volledige scriptie vertalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een scriptie vertalen door onze vertaler Nederlands Engels of vertaler Nederlands Duits? Of bent u benieuwd naar de scherpe tarieven voor een scriptie vertaling door SIGV Coöperatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website van SIGV Coöperatie voor meer informatie.