Rijbewijs naar Engels vertalen
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Rijbewijs Engels

   Als u in het buitenland de weg op wilt of in Nederland juist uw buitenlandse rijbewijs wilt laten erkennen, heeft u misschien wel een beëdigde vertaling van dit document nodig. Een rijbewijs is namelijk een officieel document en het moet zodoende altijd beëdigd vertaald worden voor het voor officiële doeleinden gebruikt kan worden. Dit kunt u snel en eenvoudig laten doen bij SIGV Coöperatie, waarbij onze vertalers u tegen een scherp tarief verder helpen.

   Wat is een rijbewijs?

   Een rijbewijs is dus een officieel document waarmee iemand kan aantonen dat hij of zij beschikt over voldoende inzicht, kennis en vaardigheid om een motorvoertuig van een bepaalde klasse te besturen. Het staat officieel voor rijvaardigheidsbewijs en het wordt ook vaak gebruikt als legitimatiebewijs. Dit betekent dat het verder gaat dan enkel bewijzen dat iemand mag autorijden, aangezien veel mensen hun identiteit er ook mee aantonen aan instanties.

   Doktersverklaring rijbewijs

   Om auto te mogen rijden, is het van belang om geestelijk en lichamelijk gezond te zijn. Dit wordt aangetoond met een Verklaring van Geschiktheid, ook wel afgekort met VvG. Deze verklaring wordt door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) aangeboden na het invullen van een Gezondheidsverklaring. Hier worden vragen gesteld over de gezondheid.

   In sommige gevallen moet iemand zich laten keuren door een arts, waarbij hij of zij een doktersverklaring krijgt. Hierbij wordt een medische keuring uitgevoerd om de gezondheid en rijgeschiktheid te beoordelen. In sommige situaties, zoals bij een groot rijbewijs, moet er sowieso een doktersverklaring worden aangeleverd.

   Waarom zou u uw rijbewijs laten vertalen?

   Doordat een rijbewijs een grote rol speelt in het dagelijks leven, zowel voor autorijden als legitimatie, is het verstandig om het te laten vertalen door een officieel vertaalbureau zoals SIGV Coöperatie. Onze vertalers hebben namelijk ervaring met het vertalen van zulk soort officiële documenten en ze zijn beëdigd. Hierdoor kunt u een officiële, correcte vertaling aanleveren bij een buitenlandse instantie, zoals bij een verhuizing of baan in een ander land waar u ook zelf gaat autorijden. In dat geval is het inschakelen van een vertaler een belangrijke stap, omdat alleen zo een rijbewijs en de bijbehorende documenten worden erkend door buitenlandse instanties.

   Hoewel er op een rijbewijs maar een aantal woorden staan, is een juiste vertaling essentieel. Immers kan een onjuiste vertaling voor grote problemen en onaangename verrassingen zorgen. Wij voorkomen dit voor u door een erkende tolk of vertaler in te zetten. Ook als het om een minder vaak voorkomende taal gaat, gaan wij zorgvuldig te werk en matchen wij u met de juiste persoon. Doordat wij meer dan 250 taalmogelijkheden aanbieden, bent u verzekerd van een succesvolle afronding van uw aanvraag. Zo is het mogelijk om bij ons een tolk Engels voor een Engels rijbewijs in te schakelen. Echter, we kunnen ook een Bulgaars rijbewijs in Nederland vertalen of laat uw rijbewijs in het Spaans vertalen door onze vertaler Nederlands Spaans.

   Een beëdigde vertaling van uw rijbewijs wordt dan voorzien van handtekeningen, stempels en de verklaring van de beëdigde vertaler. Als u uw buitenlandse vertaling naar het Nederlands laat vertalen, kunt u de beëdigde vertaling bijvoorbeeld gebruiken bij een aanvraag bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). In het buitenland moet u vaak uw vertaling nog laten legaliseren, waarvoor de procedure afhangt van het land. Indien u nog vragen heeft over de werkwijze van een rijbewijs vertaling naar het Engels kunt u ons altijd raadplegen.

   Rijbewijs vertalen tegen een scherp tarief

   Ons doel bij SIGV Coöperatie is om voor u snel een kwalitatief hoogwaardige vertaling van uw rijbewijs in elkaar te zetten. Wij hebben hierbij geen winstoogmerk en u krijgt niet te maken met allerlei overhead kosten. Dit betekent dat wij u een scherp tarief kunnen aanbieden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van een hoge kwaliteit vertaling. Bij ons werken we met native speakers die niet alleen de taal optimaal beheersen, maar ook veel kennis hebben van de cultuur van een land. Ze zijn geboren en getogen in het land waarin de vertaling geleverd moet worden en kennen zodoende de cultuurverschillen. Hierdoor zijn ze in staat om goed om te gaan met de details van een taal en cultuur.

   Rijbewijs vertalen met spoed

   Zoekt u met spoed naar een vertaling van uw rijbewijs in het Engels? Zoek dan niet verder en doe een aanvraag bij SIGV Coöperatie. Onze beëdigde vertalers gaan direct aan de slag met uw rijbewijs vertalen en zorgen voor een snelle oplevering binnen de gestelde deadline. Aan de hand van een offerte maken we een duidelijke afspraak. U bent bij ons gegarandeerd van een vertaling van een hoge kwaliteit, zelfs als u deze met spoed hebt aangevraagd. Zo kunnen we u uiteindelijk helpen met uw Nederlandse officiële documenten gebruiken in het buitenland of juist uw buitenlandse documenten gebruiken in Nederland.