SIGV Coöperatie Reclame teksten
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Reclame teksten vertalen

   Staat u op het punt om uw zaken uit te breiden naar het buitenland en wilt u marketing gaan voeren op de buitenlandse markt? Dan is het belangrijk dat u uw reclame teksten professioneel laat vertalen. U kunt natuurlijk woord voor woord uw reclame een Engelse vertaling geven, maar dan is de kans groot dat uw doelgroep zich niet aangesproken voelt door uw boodschap.

   Marketing in het buitenland is niet dezelfde als in Nederland

   Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie helpen we zowel Nederlandse ondernemers met buitenlandse marketing, als buitenlandse ondernemers met het toetreden tot de Nederlandse markt. Onze vertaler Frans Nederlands biedt vele bedrijven ondersteuning bij het vertalen van marketingcommunicatie. Marketing die in Nederland goed werkt, werkt niet per sé in het buitenland. Wij denken dan ook graag met u mee voor het vormgeven van de juiste boodschap om uw doelgroep doeltreffend te kunnen bereiken. Samen met u sparren we om de juiste balans te vinden waarbij de oorspronkelijke boodschap op de juiste manier wordt vertaald voor de buitenlandse doelgroep.

   Native speakers

   Onze vertalers zijn native speakers, wat betekent dat ze geboren en/of getogen zijn in het land van de doeltaal. Daardoor zijn zij in staat om de kleine nuances te leggen die nodig zijn om uw doelgroep op de correcte manier te overtuigen. Zij kunnen u adviseren over de cultuurverschillen en kennen alle details van de doeltaal, waardoor ze de juiste tone of voice perfect weten te vinden. Daarnaast hebben onze vertalers ruime ervaring met het schrijven voor verschillende mediakanalen. Of u nu een Facebookbericht wenst, of een volledige brochure, wij kunnen al uw teksten voor reclame en marketing vertalen.

   Volgens de ISO-normen

   Al onze vertalingen voldoen aan de ISO-17100 en ISO-9001 normen. Deze normen leggen ons op om alle vertalingen door een tweede persoon te laten redigeren, zodat u gegarandeerd een vertaling van hoge kwaliteit ontvangt.

   Vraag uw vrijblijvende offerte aan

   Wilt u enkele reclame teksten in het Engels of het Frans laten vertalen? Wilt u een folder in het Duits laten opstellen? Bij SIGV Coöperatie helpen wij u graag verder. Vraag vrijblijvend uw offerte aan via onze website om de kostprijs van uw project te kennen.