Paspoort vertalen door een professionele vertaler? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Paspoort vertalen

   Paspoort vertalen door een ervaren vertaalbureau

    

   Zoekt u een vertaalbureau voor een paspoort vertalen? SIGV Coöperatie kan een professionele vertaling van uw document in honderden talen verzorgen. U heeft hierbij de keuze tussen een reguliere tolk of vertaler, of een beëdigde vertaler waardoor u ervan verzekerd bent dat de vertaling van uw document volledig correct is en door buitenlandse instanties wordt erkend. Van een paspoort vertalen van of naar het Engels tot een vertaler Frans Nederlands of een Poolse tolk om uw documenten in de taal van uw voorkeur om te zetten. Ook voeren wij spoedvertalingen uit, zodat het paspoort vertalen zelfs in de avonduren of in het weekend op tijd af is. Benieuwd wat de kosten zijn van een paspoort vertalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Een paspoort vertalen is meer dan enkel wat gegevens

    

   Op het eerste gezicht lijkt een paspoort slechts een verzameling van gegevens over een persoon. Achter deze data bevindt zich echter een compleet leven dat met elk paspoort opnieuw officiële wijzigingen meemaakt. Met een paspoort kunt u zich overal ter wereld identificeren. Ondanks dat de vertaling van een paspoort om slechts enkele data gaat, dienen deze gegevens wel ieder voor zich adequaat te worden vertaald. Als de vertaling van het paspoort namelijk niet correct verloopt, wordt het document niet door buitenlandse organisaties erkend.

    

   Paspoort vertalen door een beëdigde vertaler

    

   Ondanks dat een paspoort vertalen uitstekend door een reguliere vertaler van SIGV Coöperatie kan worden uitgevoerd, raden wij met het oog op erkenning door officiële instanties een vertaling door een beëdigde vertaler aan. Deze vertaler is door de rechtbank bevoegd verklaard om volledige en waarheidsgetrouwe vertalingen te verzorgen. Met een stempel en datum van de beëdigde vertaler wordt de vertaling net zo rechtsgeldig geacht door buitenlandse instanties als het oorspronkelijke document. Dit bespaart u veel tijd en moeite in het buitenland.

    

   SIGV Coöperatie vertaalt uw paspoort in honderden talen

    

   SIGV Coöperatie levert naast de standaard wereldtalen als Engels, Spaans en Duits vertalingen in vrijwel iedere taal die wereldwijd gesproken wordt. Wij maken daarbij gebruik van tolken en vertalers die zijn geboren en opgegroeid met de taal en cultuur van het land. Hierdoor is de vertaling niet alleen correct qua zinsopbouw en grammatica, maar wordt ook het juiste accent gelegd in de vertaling. Zo spreekt men de lezer op de juiste manier aan. Weet u niet zeker of wij een vertaling in de door u gewenste taal leveren? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website voor meer informatie.

    

   SIGV Coöperatie voor een paspoort vertalen tegen een laag tarief

    

   Ons vertaalbureau verschilt op een belangrijk punt ten opzichte van reguliere bemiddelingsbureaus. SIGV Coöperatie rekent namelijk geen bemiddelingskosten voor het bemiddelen tussen u en de tolk of vertaler. Wij zijn namelijk van mening van een vertaling voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht budget. Bovendien zijn onze tolken en vertalers tevreden met hun tarief. Zo profiteert u van een professionele vertaling van uw paspoort tegen een voordelige prijs. Wilt u meer weten over de kosten van een paspoort vertalen? Vraagt u zich af of u een beëdigde of reguliere vertaling nodig heeft? Of bent u benieuwd welke documenten u nog meer door onze vertaaldienst kan laten omzetten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan voor meer informatie.