Online vertalen van uw website? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Online vertalen

   Online vertalen van uw website bij SIGV Coöperatie

    

   Een meertalige website vormt een belangrijke basis voor internationaal succes. Door uw boodschap over te brengen in de taal van uw doelgroep, kunt u uw internationale potentieel optimaal benutten. SIGV Coöperatie beschikt als vertaalbureau over een uitgebreid netwerk aan tolken en vertalers. Wij denken met u mee om uw communicatie zo goed mogelijk uit te voeren. Een Poolse tolk voor de toehoorders van een seminar, of een vertaler Frans Nederland voor het vertalen van een arbeidsovereenkomst; de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op voor meer informatie.

    

   Verhoog het aantal conversies door online de website te vertalen

    

   Een website vertalen in bijvoorbeeld zowel het Nederlands als Engels draagt bij aan het aantal conversies. Zo wilt u bijvoorbeeld dat bezoekers op uw website een aankoop doen van uw producten of hun contactgegevens achterlaten. Door een website te laten vertalen door SIGV Coöperatie leest de tekst soepel en uitnodigend. Onze vertalers zijn opgeleid in conversiegericht online vertalen, waardoor de vertaling niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan de doelen die u met uw website wilt bereiken. Uiteraard nemen wij in onderling overleg ook de zoekmachineoptimalisatie mee bij het online vertalen. Met de juiste zoekwoorden trekt u namelijk de ideale doelgroep naar uw website.

    

   SEO garantie bij online vertalen door SIGV Coöperatie

    

   Naast het online vertalen van websites stellen de vertalers van SIGV Coöperatie ook creatieve vertalingen op. Met de juiste zoekwoorden zorgen wij ervoor dat uw website bij de hoogste regionen van de belangrijkste zoekmachines terechtkomt. Zo is uw website uitstekend te vinden voor bezoekers en ontvangt u organische doorklikratio´s tegen een scherp tarief.

    

   Beheren van website vertalen online

    

   Naast de vraag ´Hoe kan ik een website vertalen?´, speelt ook de vraag hoe u de website effectief kunt blijven beheren een belangrijke rol. Uw bedrijf maakt namelijk continu ontwikkelingen door, waarbij de teksten aangepast dienen te worden. De vertalers van SIGV Coöperatie hebben hiermee een jarenlange ervaring dankzij de verscheidene websites die zij hebben vertaald. Veelvoorkomende wijzen waarop wij werken is door een CMS, XML of Word document te vertalen van bijvoorbeeld het Engels naar het Nederlands. Ook kunnen onze vertalers uitstekend overweg met Notepad, Excel, HTML en TXT-bestanden. Andere mogelijkheden voor het geregeld toepassen van online vertalen zijn instrumenten als webtranslate IT, Po Edit en OneSkyApp. Het voordeel van deze online vertaal instrumenten is dat er minder kopieer- en plakwerk noodzakelijk is, waardoor het geheel voor alle partijen direct overzichtelijk is.

    

   Online vertalen van webshops met WordPress

    

   WordPress is de ideale open-source website-software om toe te passen bij het online vertalen van websites en webshops. Inmiddels maken circa 15 procent van alle websites gebruik van WordPress. Uiteraard beschikken onze vertalers over een ruime ervaring met het online vertalen van websites die met WordPress werken. Bij het uitlezen van vertalingen past WordPress met name .po bestanden toe, zodat wij deze via de perfecte vertaalsoftware onmiddellijk in het bronbestand voor u online vertalen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

    

   Online vertalen door native speakers

    

   Een website laten vertalen is niet simpelweg het woord-voor-woord omzetten van een tekst. Een mooie, leesbare tekst die velen aanspreekt vraagt om een grondige aanpak door een vertaler die de taal tot in de puntjes beheerst. SIGV Coöperatie maakt daarom gebruik van native speakers. Ze weten alles van uw gewenste taal, zoals de beleefdheidsvormen, gewoontes en cultuurverschillen. Onze vertalers en tolken werken daarnaast tegen een eerlijk tarief, waarbij u niet te maken krijgt met onverwachte indirecte kosten. Zo ontvangt u een hoogwaardige vertaling tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over de kosten van een vertaling door onze experts? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Vraag voor de online vertaalkosten een offerte aan via de website.