Onderwijsteksten laten vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw teksten voor het onderwijs professioneel vertaald door SIGV Coöperatie

   Het onderwijs wordt steeds internationaler. Niet alleen trekken Nederlandse studenten vaker naar het buitenland, buitenlandse studenten studeren ook steeds vaker in Nederland. Internationale opleidingsinstituten moeten beter samenwerken. Wetenschappers en docenten delen hun kennis met het buitenland. De branche communiceert voornamelijk in het Engels en daardoor stijgt de vraag naar vertalingen voor het onderwijs. Wij, als vertaalbureau Engels, zorgen voor specifieke vertalingen gericht op het internationaal onderwijs.

   De mogelijkheden van lokalisatie

   Bij vertalingen voor het onderwijs is kennis van de waarden en de culturele normen van de doelgroep van groot belang. Daarbij speelt lokalisatie een belangrijke rol. Dit houdt in dat de vertaling gebruik maakt van de juiste toonzetting en woordgebruik en cultuurgerelateerde nuance. Daarnaast moet de vertaling aansluiten op de geldende regels van de doelgroep.

   Kwaliteitsvolle vertalingen voor de onderwijsbranche

   Bij SIGV Coöperatie zorgen we voor kwalitatieve vertalingen in elke branche, ook de onderwijsbranche. Wij voldoen aan de ISO-17100 en de ISO-9001 norm. Deze normen gaan gepaard met hoge eisen met betrekking tot de opleiding en de inzet van onze vertaler Nederlands Engels, aan de manier waarop onze vertalers projecten beheren en de waarborgen op kwaliteit die we bieden. Zo wordt een vertaalde tekst altijd gecontroleerd door een revisor, zodat u een foutloze tekst ontvangt.

   Een offerte voor uw vertaling in de onderwijsbranche

   Nood aan een vertaling in de onderwijs branche naar Engels? Of wilt u toch liever een tolk Engels inhuren? Bij SIGV Coöperatie hebben we de nodige medewerkers om u te helpen. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend uw offerte aanvragen. U ontvangt snel een scherpe offerte van ons. Bij SIGV Coöperatie hoeft u geen bemiddelingskosten voor onze tussenkomst te betalen. U betaalt alleen het tarief van de vertaler of de tolk. Neem gerust contact met ons op als u een specifieke wens of een groot project heeft.