SIGV Coöperatie Ondernemen Engels
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie doet aan gewetensvol ondernemen

   Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie voorzien we onze klanten niet enkel van kwalitatief hoogstaande vertalingen, maar willen we ook graag ons steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Onze dienstverlening passen we aan op de noden en wensen van onze klanten en daarnaast doen we aan gewetensvol ondernemen. We leggen u graag uit hoe wij dat doen.

   Slimme ICT-toepassingen voor efficiënte vertalingen

   Door met slimme ICT-toepassingen te werken, kunnen wij efficiënt en tijdbesparend werken voor onze klanten. Wij maken voor elke klant gebruik van een vertaalgeheugen, waarin de meest voorkomende terminologie en zinsneden in worden opgenomen. Op deze manier heeft u altijd een consistente vertaling van dezelfde woorden en hoeft onze vertaler Nederlands Engels niet elke keer opnieuw het warm water uit te vinden. Dit bevordert daarnaast ook de snelheid van de vertaling, wat voor u de kosten weer drukt.

   Gelukkige medewerkers

   Wij streven ernaar dat onze Poolse tolk en onze vertaler Nederlands Spaans gelukkige mensen zijn in hun baan. Dit doen we door hen de vrijheid te geven om hun talenten optimaal te kunnen inzetten. Daarnaast is een goede balans tussen welvaart en welzijn een belangrijk aandachtspunt in onze organisatie. Zo krijgen onze vertalers en tolken de mogelijkheid om van thuis uit te werken, volgens de uren die hen het beste passen.

   Aandacht voor de klant

   De klant staat centraal bij vertaalbureau SIGV Coöperatie en we geven hem of haar onze volle aandacht. Dat doen we door aandachtig te luisteren naar zijn of haar wensen en behoeften, door vragen te stellen en door open te staan voor ideeën. Samen komen we tot een kwalitatief hoogstaande vertaling waar beide partijen zich in kunnen vinden. De verwachting van de klant overtreffen, is ons belangrijkste doel.

   Werken op basis van vertrouwen

   Openheid, vrijheid en samenwerking wordt gevoed door vertrouwen. Elkaar vertrouwen maakt ruimte vrij voor respectvolle feedback, waardoor we van elkaar kunnen leren. Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie moedigen we nieuwe inzichten aan, door onze informatie, zoals financiële cijfers, openbaar te maken. Op die manier begrijpen we elkaar beter en komen we tot een respectvolle samenwerking met ruimte voor groei voor beide partijen.

   Een groeiend bedrijf dankzij de groei van zijn werknemers

   Persoonlijke groei door talenten te ontwikkelen, vinden we belangrijk. In het bedrijf kunnen we deze talenten inzetten en anderen ermee verder helpen. Zo halen wij voldoening uit onze baan en onze organisatie. Door elkaar hierin te ondersteunen, zorgen we er eveneens voor dat het bedrijf kan groeien. In onze bedrijfsgroei focussen we ons op de lange termijn, zonder de klantentevredenheid en onze waarden uit het oog te verliezen.

   Duurzaamheid

   Als een gewetensvolle onderneming kunnen we duurzaamheid niet links laten liggen. We beseffen maar al te goed dat we maar één planeet hebben, en dat we voor deze planeet moeten zorgen voor toekomstige generaties. Daarom engageren wij ons om initiatieven te ondernemen die onze organisatie klimaatneutraal maken. Zo zullen wij in de toekomst onze gebouwen van elektriciteit en verwarming voorzien door zonnepanelen. Daarnaast streven wij ernaar om ons wagenpark volledig te elektrificeren. Zo dragen wij als organisatie een steentje bij aan het behoud van onze planeet.