Offerte tekst voorbeeld - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vraag uw offerte aan met een tekst voorbeeld

   Voordat u ons uw vertaalopdracht stuurt, maken we graag een offerte voor u. Voor de beste offerte stuurt u een tekst voorbeeld en een korte uitleg.

   Als u een tekst wil laten vertalen, dan wil u ook een beeld hebben van de kosten. Hiervoor vraagt u een offerte bij ons aan. Om een goede offerte te kunnen maken ontvangen wij graag een tekst voorbeeld. Met het tekstvoorbeeld kunnen we namelijk beter inschatten hoeveel tijd het maken van de vertaling zal kosten. Stuur dus uw aanvraag voor een offerte met Frans voorbeeld van de tekst die naar het Nederlands vertaald moet worden door een vertaler Nederlands Frans. Wij informeren u binnen 24 uur wat de kosten zijn voor uw vertaling en wanneer u de vertaling kunt ontvangen. Ook voor een offerte voor een tolk Turks of een congrestolk kunt u contact met ons opnemen.

   Aanvraag van een offerte met tekst voorbeeld

   Om een nauwkeurige offerte te kunnen maken hebben wij informatie van u nodig. Allereerst willen we weten wat de brontaal is van de tekst die u wil laten vertalen en naar welke taal de tekst vertaald moet worden. Dat noemen we de doeltaal. Daarnaast willen we graag weten wat de deadline is voor uw opdracht en ontvangen we voor het maken van uw offerte graag een tekst voorbeeld. Dat geeft ons een beeld van het soort tekst en hoe complex de vertaling zal zijn. Na ontvangst van het voorbeeld maken we een vrijblijvende offerte. Hierin geven we aan wanneer we uw akkoord en de opdracht uiterlijk willen ontvangen om uw deadline te kunnen halen en wanneer wij de vertaling zullen aanleveren.

   Voorbeeld offerte van onze dienstverlening

   Op onze offerte vermelden we de kosten per woord, de totale kosten voor de ontvangen voorbeeld tekst en de deadline. Als u vragen heeft over de offerte, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen u graag werkwijze van ons vertaalbureau uit. Na de ontvangst van uw akkoord ontvangt u nog een definitieve bevestiging van de levertijd. Dan gaan we met uw opdracht aan de slag. Uw tekst wordt bijvoorbeeld vertaald door een ervaren vertaler Nederlands Italiaans met kennis van uw sector of van het type tekst. Een commerciële tekst wordt door een andere vertaler verwerkt dan een juridische tekst. Als de vertaling klaar is, gaat deze naar een revisor. Deze controleert de tekst en corrigeert waar nodig.