Professioneel Noors vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Noors vertaalbureau

   Vertaalbureau Noors voor een professionele vertaling

    

   Als Noors vertaalbureau wordt SIGV Coöperatie regelmatig ingeschakeld voor het vertalen van of naar het Noors. De tolken en vertalers van SIGV Coöperatie zijn dan ook als enigen in Nederland door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Zonder winstoogmerk leveren onze tolken en vertalers vertalingen af in meer dan 250 talen. Van een tolk Pool Nederlands en een tolk Turks tot een vertalers Duits Nederlands, wij staan voor u klaar om u van een nauwkeurige vertaling te voorzien. Bent u benieuwd wat ons vertaalbureau kan betekenen? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan bij ons Noors vertaalbureau.

    

   Noors vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Ondanks dat slechts 4,6 miljoen mensen Noors spreken, is Noorwegen een welvarend land in Noord-Europa, met een aanzienlijke handel binnen de olie- en gasindustrie. Voor het zakendoen met een Noorse onderneming is het inzetten van een Noors vertaalbureau een must. Bij de zakelijke communicatie wilt u immers elkaar goed begrijpen en professioneel handelen. SIGV Coöperatie werkt dan ook met tolken en vertalers die native speakers zijn. Dit houdt in dat zij geboren en getogen in Noorwegen zijn, zodat zij de taal, cultuur en gewoontes door en door kennen. Hierdoor weten zij de juiste tone of voice te raken in het document. Overigens bestaat hét Noors niet; er zijn een aantal verschillende dialecten, waarbij er twee standaarden zijn: het Bokmål wat door de overgrote meerderheid van de Noren wordt toegepast en het Nynorsk. Ons vertaalbureau Noors adviseert u graag over het leveren van de juiste Noorse vertaling.

    

   Vertaalbureau Noors voor verschillende specialismen

    

   Ons Noors vertaalbureau wordt voor uiteenlopende doeleinden ingezet. Doordat onze tolken en vertalers in specifieke sectoren gespecialiseerd zijn, zijn ze op de hoogte van de vaktermen die binnen uw branche gebruikt worden. Zo vertalen wij voor u onder andere technische handleidingen, algemene voorwaarden, koop- en arbeidsovereenkomsten, huwelijksaktes, brochures, folders en medische documenten. Ook voor websites en webshops is ons Noors vertaalbureau een uitstekende keuze. Onze vertalers creëren webteksten die aansluiten bij uw doelgroep en die voldoen aan de vereisten voor de zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor is uw webshop niet alleen beter vindbaar, maar zullen er ook meer conversies plaatsvinden.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons vertaalbureau Noors

    

   SIGV Coöperatie behoort tot de selecte groep tolken en vertalers welke zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd zijn. Hiermee garanderen wij een hoge kwaliteit op onze vertalingen van en naar het Noors. Veelvoorkomende talencombinaties zijn vertalingen van het Nederlands naar het Noors en vice versa, maar ook vertalingen van het Engels naar het Noors of het Duits naar het Noors komen veelvuldig voor. Dagelijks ondersteunt ons vertaalbureau Noors zowel kleine als grote organisaties bij het vertalen van documenten om zo goed mogelijk het internationaal potentieel te benutten. Vraagt u zich af wat de kosten zijn van onze diensten als Noors vertaalbureau? Vraag dan direct een offerte op maat aan via de website.