Nederlands Arabische vertaling nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Nederland Arabisch

   Nederlands Arabisch vertalingen door erkend vertaalbureau

    

   Met meer dan 280 miljoen mensen wereldwijd die het Arabisch als moedertaal hebben, bereikt u met een vertaling van het Nederlands naar het Arabisch een gigantische doelgroep. Van Marokko tot de Verenigde Arabische Emiraten, van Dubai tot Bahrein, het Arabisch wordt overal gesproken. Wel kent het Arabisch verscheidene dialecten. Deze dialecten kunnen zo van elkaar verschillen, dat zelfs Arabisch sprekenden elkaar lastig kunnen verstaan. Zo wordt bijvoorbeeld het Egyptisch-Arabisch in het Noord-Afrikaanse Egypte land gesproken. Deze variatie op het Arabisch heeft zijn oorsprong in de Nijldelta, vlakbij de tegenwoordige hoofdstad Caïro. Het Egyptisch-Arabisch stamt af van het Arabisch dat gedurende de zevende eeuw na Christus in Egypte werd gesproken. Op dat moment werd Egypte namelijk door de islamitische wereld beheerst. Wilt u meer informatie over een vertaling van uw documenten in het Egyptisch-Arabisch? Of wilt u een tolk Arabisch inschakelen voor een rechtszitting? Als vertaalbureau ondersteunt SIGV Coöperatie u bij het vinden van de juiste tolk of vertaler. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Professionele vertalingen door gespecialiseerde tolken en vertalers

    

   Een Nederlands Arabische vertaling gaat verder dan een woord-voor-woord vertaling alleen. Bij een letterlijke vertaling van een document missen veelal de context, gezegdes of het taalgevoel. Met een professioneel vertaalbureau als SIGV Coöperatie ontvangt u een vertaling van een tolk of vertaler die het Egyptisch-Arabisch als moedertaal heeft. Hierdoor kent deze vertaler niet alleen de grammatica en spelling door en door, maar kunnen zij ook nuanceverschillen in de tekst aanbrengen. Zo is de vertaling niet alleen begrijpelijk, maar spreekt het ook de ideale doelgroep aan.

    

   Specialismes binnen ons vertaalbureau Nederlands Arabisch

    

   Onze gediplomeerde tolken en vertalers beschikken over een of meerdere specialismes om in uw aanvraag te voorzien. Zo komen vertalingen binnen de financiële, juridische, medische, technische en marketingsector veelvuldig voor. Van een technische handleiding die voor Arabische medewerkers vertaald moet worden om de veiligheid op de werkvloer te garanderen, tot het vertalen van een marketingtekst om Egypte als prachtige vakantiebestemming aan te prijzen. De mogelijkheden van onze tolken en vertalers zijn eindeloos.

    

   Garanties voor een feilloze vertaling

    

   SIGV Coöperatie beschikt over de hoogst haalbare keurmerken voor kwaliteit: de ISO-17100 en ISO-9001. Met deze specificaties verzekeren wij u dat de tolken en vertalers aan strikte kwaliteitsnormen voldoen. Onze documenten worden daarbij niet alleen door moedertaalsprekers vertaald, maar ook door een revisor beoordeeld op eventuele onnauwkeurigheden. Ook deze revisor heeft het Arabisch als moedertaal, zodat uw document gegarandeerd correct vertaald wordt.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een vertaling Nederlands Arabisch

    

   Zoekt u een betrouwbaar vertaalbureau Nederlands Arabisch dat met u meedenkt om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken? Of wilt u uw document in een andere taal omzetten, bijvoorbeeld met een vertaler Frans Nederlands? SIGV Coöperatie adviseert zowel kleine als grote ondernemingen bij hun internationaal potentieel. Vraag direct een offerte op maat aan voor uw Nederlands Arabisch vertaling.