MSDS Vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   MSDS vertalen

   Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie vertalen we regelmatig een MSDS naar het Engels, het Frans, het Duits of een andere taal. Heeft u ook enkele MSDS die u wilt laten vertalen? Wij helpen je graag verder.

   Wat is MSDS?

   MSDS (Material Safety Data Sheets) of veiligheidsinformatiebladen zijn in elke industrietak waar gevaarlijke preparaten en stoffen worden gebruikt veel gebruikt documenten. Daar zijn ze van essentieel belang vanwege de belangrijke veiligheidsinformatie die ze bevatten. Een correcte vertaling voor anderstaligen is niet alleen wettelijk vereist maar kan ook levens redden.

   MSDS vertalen

   Om een MSDS correct te vertalen, is zowel talenkennis als specifieke technische kennis nodig. Bij SIGV Coöperatie hebben zowel onze vertaler Nederlands Italiaans als onze Poolse tolk een hogere opleiding genoten, waardoor ze perfect in staat zijn om uw technische documenten juist te vertalen. Daarnaast zijn ze zo verdiept in de materie dat ze specifieke vaktermen correct weten te gebruiken. Wij werken enkel met native speakers, die geboren en getogen zijn in de regio van de doeltaal. Daardoor hebben ze niet enkel een goede kennis van de taal maar ook van de cultuur. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vertaling op uw doelgroep wordt toegespitst. Voor de vertaling van MSDS werken wij daarnaast indien nodig samen met externe adviseurs, zoals chemici en ingenieurs. Hun kennis verwerken wij in de vertaling, zodat er zeker geen fouten in staan.

   Gecertificeerd vertaalbureau voor uw MSDS

   Bij SIGV Coöperatie bent u gegarandeerd van een vertaling van de hoogste kwaliteit. Wij bezitten ISO-17100 en ISO-9001 certificaten en behoren daarmee tot een selecte groep vertaalbureaus. Het vertalen van uw MSDS gebeurt in meerdere stappen. Nadat een native speaker met een gespecialiseerde opleiding uw vertaling heeft gemaakt, wordt deze nog een keer gecontroleerd door een ervaren revisor. Zo garanderen wij een correcte, zorgvuldige vertaling zonder onnauwkeurigheden en met het juiste gebruik van vaktermen.

   Een offerte op maat voor uw project

   Heeft u een of meerdere vertalingen van MSDS nodig en bent u benieuwd naar de kosten van dit project? Aarzel niet, op onze website kunt u eenvoudig zelf een vrijblijvende offerte aanvragen. Aangezien wij zonder winstoogmerk werken, krijgt u bij ons de scherpste tarieven van de sector. U betaalt enkel het tarief voor de vertaler en/of tolk. Voor onze bemiddeling hoeft u geen kosten te betalen. Zo bent u verzekerd van een vertaling van uw MSDS van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

   Twijfelt u nog of heeft u nog enkele vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier op de website in. Wij beantwoorden uw vragen met een grote glimlach en geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw vertalingen.