Moeilijkste naam ter wereld door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een naam is snel gegeven

   In Nederland hebben we Piek Kant, Ron de Bil, Joyce de Roo-Bot en Bennie Koekoek. Deze namen brengen misschien een glimlach op het gezicht van een buitenstaander, maar het is minder leuk als je er dagelijks mee geconfronteerd wordt. Toch kan het nog erger. Wij zochten enkele opmerkelijke namen voor u op.

   Langste en moeilijkste naam ter wereld

   De langste naam ooit werd gedragen door Hubert Blaine Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff Senior. Hij stond ook bekend als Wolfe+585, een verwijzing naar het aantal extra letters van zijn volledige familienaam. In totaal bedroeg zijn naam 746 letters en luidde Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfe­schlegelstein­hausenberger­dorffvoraltern­waren­gewissenhaft­schaferswessen­schafewaren­wohlgepflege­und­sorgfaltigkeit­beschutzen­von­angreifen­durch­ihrraubgierigfeinde­welche­voraltern­zwolftausend­jahres­vorandieerscheinen­wander­ersteer­dem­enschderraumschiff­gebrauchlicht­als­sein­ursprung­von­kraftgestart­sein­lange­fahrt­hinzwischen­sternartigraum­auf­der­suchenach­diestern­welche­gehabt­bewohnbar­planeten­kreise­drehen­sich­und­wohin­der­neurasse­von­verstandigmen­schlichkeit­konnte­fortplanzen­und­sicher­freuen­anlebens­langlich­freude­und­ruhe­mit­nicht­ein­furcht­vor­angreifen­von­anderer­intelligent­geschopfs­von­hinzwischen­sternartigraum, Senior. Ook Rhoshandiatelly-neshiaunneveshenk Koyaanfsquatsiuty Williams heeft een recordaantal karakters op haar naam staan. Zij heeft namelijk de langste voornaam ter wereld, bestaande uit 51 karakters. De moeilijkste naam ter wereld behoort toe aan een Afrikaan die Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Osas. U kunt zich voorstellen dat de man zelf moeite heeft om zijn naam te spellen.

   Besteed de vertaling van uw naam en meer uit aan SIGV Coöperatie

   Heeft u al moeite om uw naam naar het Chinees te vertalen, laat staan om een hele conversatie te houden? Doe dan een beroep op vertaalbureau SIGV Coöperatie. Zoekt u een vertaler Nederlands Engels of een congrestolk, dan vindt u bij SIGV Coöperatie zeker de geschikte persoon voor uw project. Onze tolken en vertalers zijn geboren en/ of getogen in het land waar de doeltaal wordt gesproken, waardoor ze u optimaal kunnen begeleiden tijdens uw meetings met zakenpartners of bij uw vertalingen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.