Medisch vertaalbureau nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Medisch vertaalbureau

   Medisch vertaalbureau voor een accurate vertaling

    

   SIGV Coöperatie is als medische vertaalbureau gespecialiseerd in foutloze vertalingen op zowel human als veterinair terrein. Met een uitgebreid netwerk aan hoogopgeleide tolken en vertalers bieden wij vertalingen in meer dan 200 talen aan. Van een vertaler Duits Nederlands tot een tolk Arabisch; onze tolken en vertalers beschikken over een jarenlange ervaring en zijn door de Nederlandse overheid erkend als experts. Wilt u meer weten over onze diensten als medisch vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Complexe medische teksten correct vertaald door ons medisch vertaalbureau

    

   Een medische vertaling vraagt om een zorgvuldige benadering waarbij geen fouten worden gemaakt. Bovendien is van groot belang dat de vertaler over achtergrondkennis beschikt. Onze tolken en vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van medische teksten, waardoor wij de correcte terminologie consequent toepassen in de vertaling. Opdrachtgevers die onder meer gebruik maken van ons medisch vertaalbureau zijn internationale farmaceutische ondernemingen, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, producenten van medische hulpmiddelen en medische reclamebureaus. Zo vertalen onze tolken en vertalers geregeld klinische studies, bijsluiters, handleidingen voor medische apparatuur, patiënten dagboeken of brochures

    

   Bij ons medisch vertaalbureau zijn vertrouwelijkheid centraal

    

   De vertrouwelijkheid van uw medische documenten staat bij ons medisch vertaalbureau centraal. Daarom behandelen wij uw teksten aan de hand van een geheimhoudingsprocedure. Uiteraard is het ook een optie om een specifieke geheimhoudingsverklaring te laten opstellen voor de periode van het vertaalproject of voor de tijd dat u met ons medisch vertaalbureau samenwerkt. Wilt u meer weten over onze diensten als medisch vertaalbureau? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan of neem contact op via onze website.