Marketing vertaling - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Marketing vertaling

   Een marketingtekst of een reclametekst heeft als doel uw doelgroep te overtuigen om uw producten of diensten aan te schaffen. Het is dan ook van uiterst belang dat de marketing vertaling van uw tekst gericht is op de doelgroep die u voor ogen hebt.

   Aangepaste marketingteksten

   Om bijvoorbeeld uw doelgroep in het Engels te bereiken, kunt u niet simpelweg uw reclametekst vertalen in het Engels. De cultuur in Engeland is totaal verschillend van de cultuur in Nederland. U moet dan ook uw reclameteksten aanpassen aan de doelgroep die u wilt bereiken, zowel in schrijfstijl als in woordgebruik. Bij een marketing vertaling houden wij rekening met de culturele verschillen en passen we, in overleg met u, onze schrijfstijl en de benadering van de doelgroep aan. Marketing vertalen we dan ook nooit letterlijk, we behouden een zekere mate van vrijheid om te kunnen inspelen op de behoeften en de wensen van je doelgroep in het buitenland.

    

   Uw marketing laten vertalen door native speakers

   Of u nu een vertaler Nederlands Spaans, een congrestolk of iemand om je marketing te vertalen, ons vertaalbureau werkt enkel met native speakers. Onze vertalers zijn opgegroeid in het land van de doeltaal of hebben er minstens 5 jaar gewoond, waardoor ze voeling hebben met de cultuur en de fijngevoeligheden van de taal van het land. In marketing vertalingen is cultuur een grote factor. Zo is een Nederlander directer dan een Chinees of een Duitser en moet daar in schriftelijke communicatie rekening mee worden gehouden. Het is een beetje zoals Coca Cola die in Spanje een andere smaak heeft dan in Nederland.

    

   SIGV denkt met u mee

   Wij hebben veel ervaring in marketing vertalingen van brochures, catalogi, websites, enquêtes, presentaties, nieuwsbrieven, persberichten, opleidingsmaterialen en reclameslogans. Dankzij deze jarenlange ervaring met het vertalen van marketingteksten en reclameteksten zijn wij in staat om met jou mee te denken en geven we je graag advies over hoe u uw teksten kunt aanpassen aan de beoogde doelgroep. Doordat wij werken met een vaste groep vertalers kunnen wij snel op uw behoeften en wensen inspelen.

   Heeft u een marketing vertaling nodig? Omdat wij zonder winstoogmerk werken, kunnen wij u de scherpste tarieven van de sector aanbieden. U betaalt enkel het tarief voor de vertaler en u hoeft geen kosten voor onze bemiddeling betalen. Zo bent u verzekerd van een marketing vertaling van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Benieuwd wat uw project gaat kosten? Aarzel niet en vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan.