SIGV Coöperatie Malta taal
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Gecertificeerd Maltees vertaalbureau

   De economie in Malta groeit de laatste jaren hard. Daarom is het geen slecht idee om uw zaken uit te breiden naar Malta. In dat geval wilt u natuurlijk zakelijke documentatie in de nationale taal van Malta, het Maltees, ter beschikking hebben. Wij bij vertaalbureau SIGV Coöperatie hebben ruime ervaring met vertalingen naar het Maltees en helpen u graag.

   Malta en taal

   De officiële taal in Malta is het Engels. Echter, volgens de grondwet is de nationale taal in Malta Maltees. Deze rijke taal werd door vele andere talen beïnvloed. Het Maltees is een afgeleide taal van het Arabisch, maar door de eeuwen en de verschillende veroveraars heen kreeg de taal een eigen tint. In het Maltees kennen we veel leenwoorden uit het Siciliaans, het Italiaans en het Engels. Het Maltees wordt geschreven in het Latijnse alfabet en kent daarnaast extra diakritische tekens. Dit zijn hulptekens onder of boven een letterteken om de uitspraak aan te duiden.

   Erkend en gecertificeerd Maltees vertaalbureau

   Slechts 500.000 mensen spreken het Maltees. Het zal een stuk eenvoudiger zijn om een vertaler Nederlands Spaans dan een Maltees vertaler. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken. Bij SIGV Coöperatie bieden we u de uitkomst. Wij hebben Maltese vertalers in ons netwerk. Deze vertalers zijn native speakers, waardoor ze niet enkel een ruime kennis van de taal hebben maar ook van de cultuur. Onze vertalen weten dat ze een tekst niet letterlijk hoeven te vertalen, aangezien geen twee talen gelijk zijn. Met oog voor detail en de doelgroep vertalen zij uw teksten met de juiste tone-of-voice, zodat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht.

   Daarnaast heeft ons vertaalbureau de nodige ISO-certificeringen. Deze certificeringen nopen ons om alle vertalingen door een tweede redacteur te laten nakijken. Zo weet u zeker dat u een vertaling van de hoogste kwaliteit ontvangt.

   Een vrijblijvende offerte

   Heeft u een vertaling naar het Maltees voor ons en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Of u nu een vertaler Nederlands Maltees of een Poolse tolk zoekt, SIGV Coöperatie biedt u altijd het scherpste tarief. Wij werken namelijk zonder bemiddelingskosten, waardoor u enkel het tarief van de vertaler dient te betalen.